SAMSUN

Girgin, Çarşamba'da Okulları Ziyaret Etti

 
 181
Girgin, Çarşamba'da Okulları Ziyaret Etti - Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Çarşamba ilçesinde bazı okullara ziyaretlerde bulundu
Bafra Haber

 |  - Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Çarşamba ilçesinde bazı okullara ziyaretlerde bulundu

Müdür Girgin, ilk olarak Dikbıyık Ortaokulu ve Dikbıyık İlkokulu'nu ziyaret etti. Girgin, tadilatı devam eden Dikbıyık İmam Hatip Ortaokulu binası hakkında yetkililerden bilgi aldı. Öğrencilerle yapılan kısa bir sohbetin ardından memnuniyetlerini dile getiren Girgin, öğretmenlerle bir araya geldi. Dershanelerin dönüşmesi ile birlikte "Destekleme ve Yetiştirme Kursları"nın geçen hafta sonu başladığını hatırlatan Müdür Girgin, Kurslarda en çok görevin öğretmenlere düştüğünü, bu ülkenin çocuklarının iyi yetişmesi ve geleceğe güvenle bakmalarının fedakar öğretmenler sayesinde olacağını belirtti.

Ardından 2014-2015 eğitim-öğretim yılında TEOG sınavında başarı gösteren Damlataş İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Aytekin Girgin, okul ve öğrenciler ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Akademik anlamda yakalanan bu başarının devam etmesini isteyen Girgin, TEOG başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Girgin, Çarşamba'da Okulları Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0