GÜNDEM

Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Fakülte İçin Spor Tesisi Müjdesi Verdi

 
 1517
Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç,Fakülte İçin Spor Tesisi Müjdesi Verdi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fakülte için spor tesisi yapılacağının müjdesini verdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fakülte için spor tesisi yapılacağının müjdesini verdi.

Akif Çağatay Kılıç konuşmasında, Fakültenin spor tesisini yapmak geliştirmek ve kazandırmak bizim görevimiz diyerek Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı ile bu konuda birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Bakan Kılıç, konuşmasında, "Biraz önce Kaya bey ile sohbet ettik, buradaki bu güzel Şevket Aşçı Turizm Fakültesini, bin dönümlük bir araziye yaptılar.  Kendileri tabi buradaki akademik çalışmaların gelişmesi için bazı katkılara devam edecekler. Fakat bizde şöyle bir katkı sağlamak için kendisiyle de müzakeresini yaptık. Çünkü biliyorsunuz marifet iltifata tabidir. Onlar ki özel bir şirket olarak memleketlerine, doğdukları, büyüdükleri, köylerinin oldukları topraklara, Samsun`a, Bafra`ya böyle bir güzel yatırım yaptılar, burayı kazandırdılar.  Buranın spor tesisini yapmak, spor tesisinin gelişmesini ve yeni spor tesisleri kazandırmakta bizim görevimiz. Biz bu konuda Aşçı ailesi ile beraber çalışarak farklı dallardaki spor tesislerini kazandıracağız.  Şuanda Bafra`da ki bizim yurdumuzda  hala müsait yerler olduğundan dolayı çok acelemiz yok  ama önümüz yıllarda planlamasını yapacağız ve bu güzel  gelişmeleri sizinle birlikte destekleyeceğiz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Fakülte İçin Spor Tesisi Müjdesi Verdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0