GÜNDEM

Gençlik Merkezinden Doğu Batı El Ele Daha Güçlü Türkiye Projesi

 
 874
Gençlik Merkezinden Doğu Batı ElEle Daha Güçlü Türkiye Projesi - Samsun Bafra gençlik merkezi "Doğu Batı Elele Daha Güçlü Türkiye" adlı sosyal projesi kapsamında, kardeş okul olarak seçtikleri Şırnak`ın Uludere İlçesi Şenoba Orgeneral Edip Başer Yatılı Bölge Ortaokuluna çeşitli yardımlarda bulundu.c
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra gençlik merkezi "Doğu Batı Elele Daha Güçlü Türkiye" adlı sosyal projesi kapsamında, kardeş okul olarak seçtikleri Şırnak`ın Uludere İlçesi Şenoba Orgeneral Edip Başer Yatılı Bölge Ortaokuluna çeşitli yardımlarda bulundu.c

Bafra Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri tarafından toplanan yardımlar, düzenlenen törenle kardeş okul yetkililerine ve öğrencilere teslim edilmek üzere yola çıktı.

Türkiye`nin en ücra köşelerine ulaşma adına yapılan sosyal projeler sürüyor. Bafra Gençlik Merkezi "Doğu Batı Elele Daha Güçlü Türkiye" sosyal projesi kapsamında ilk adımını Şanlıurfa`nın Suruç ilçesindeki Suriye`den gelen savaş mağdurlarına yardım kolileri göndererek gerçekleştirmişti. Projenin ikinci adımında ise kardeş okul olarak seçtikleri Şırnak Uludere Şenoba Orgeneral Edip Başer yatılı bölge ortaokuluna yardım kolileri oldu.

 Bu yardımlar kapsamında dershanelerden temin edilen TEOG sınavına hazırlık setleri toplandı. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığımızın "Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun" projesi kapsamında okullara bırakılan kitap kutularına okullarımızdaki değerli öğrencilerimizde duyarlılıklarını göstererek ellerindeki kitapları bağışladılar. Bu kitaplarda okullardan alınarak yardım kolilerinde yerlerini aldılar.

Bafra Gençlik Merkezinde toplanan yardımlar kolilenerek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`inde katılım ile Şırnak`a gönderilmek üzere yola çıkarıldı. 

Bafra Gençlik Merkezi ailesi her iki projenin icrasında emeği geçen tüm gönüllü kardeşlerine teşekkür ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Merkezinden Doğu Batı El Ele Daha Güçlü Türkiye Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0