SPOR

Gençlik Merkezinde Taekwando Kuşak Terfi Sınavı

 
 813
Gençlik Merkezinde Taekwando Kuşak Terfi Sınavı - Bafra Gençlik Merkezi Taekwando Kursu'nun sporcuları için Bafra Gençlik Merkezinde, İlk Düzey Eğitimini tamamlayan 62 öğrenci yapılan sınavlarda başarı gösterip bir üst kuşağa terfi etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Gençlik Merkezi Taekwando Kursu'nun sporcuları için Bafra Gençlik Merkezinde, İlk Düzey Eğitimini tamamlayan 62 öğrenci yapılan sınavlarda başarı gösterip bir üst kuşağa terfi etti.

Gençlik Merkezindeki Üst Kuşağa Terfi Sınavı Etkinliğine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Gençlik MerkeziMüdü ve konuklar katıldı.

 Sınavı Taekando Kurs Antrenörlüğünü ise Hakan Emirzeoğlu yaptı. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Gençlik Merkezi" sayesinde çok sayıda çocuğumuz bu sporlara yönelmiştir. Bu gençlerimizden çok sayıda madalya bekliyoruz. Bu çocuklarımızın ailelerine de ayrıca çocuklarını spora yönlendirdiği ve buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum. Spor her türlü şiddetin panzehiridir. Spor dostluğa kardeşliğe ve işbirliğine giden bir dayanışma aracıdır. Spor yapan insanlar hayata daha pozitif bakıyor" dedi. 

Bafra Gençlik Merkezimizde düzenlemiş olduğumuz kuşak terfi programında öğrencilerimiz tüm becerilerini sergilediler. Başarılı olan öğrencilerimiz bir üst kuşağa terfi hakkı elde ettiler. Ayrıca Taekwando gösteri grubu öğrencilerimizde bir gösteri düzenlediler. Yapılan gösteri izley

Programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Yiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Program sonunda öğrencilerimize kuşakları ve belgeleri takdim edildi.

Tören Düzenlendi

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından 2015 yılı 1. dönem kuşak sınavları Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlendi. Hakan Emirzeoğlu antrenörlüğünde tekvando eğitimi gören 62 öğrenci düzenlenen sınav töreni ile bir üst kuşağa terfi etti.

Kuşak sınavı törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Ailelere Teşekkür

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, "Gençlik Merkezi sayesinde çok sayıda çocuğumuz bu sporlara yönelmiştir. Bu gençlerimizden çok sayıda madalya bekliyoruz. Bu çocuklarımızın ailelerine de ayrıca çocuklarını spora yönlendirdiği ve buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum. Spor her türlü şiddetin panzehiridir. Spor dostluğa kardeşliğe ve işbirliğine giden bir dayanışma aracıdır. Spor yapan insanlar hayata pozitif bakıyor" dedi. 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Merkezinde Taekwando Kuşak Terfi Sınavı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0