SAMSUN

Gençlik Meclisi Başkanını Seçti

 
 358
Gençlik Meclisi Başkanını Seçti - İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurul toplantısı yapıldı
Bafra Haber

 |  - İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurul toplantısı yapıldı

Gençlik Meclisi Başkanı oyu birliği ile Emre Güneş seçildi.

İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurul toplantısı İlkadım Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya İlkadım Belediyesi Başkan Musa Yüksel, İlkadım Kent Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Çınkıl, İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı. Gerçekleşen seçimde Gençlik Meclisi Başkanı 1 yıl süreyle Emre Güneş seçildi.

BAŞKAN, GÜNEŞ OLDU

9 gündem maddesinden oluşan genel kurul toplantısı, İlkadım Kent Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu başkanlığında başladı. Gençlik Meclisi Başkanlığı için divan kuruluna verilen tek liste oy birliği ile kabul edildi. Gençlik Meclisi Başkanı 19 Mayıs Üniversitesi PDR bölüm öğrencisi Emre Güneş seçildi. Gençlik Meclisi yürütme kurulu listesi ise oy birliği ile Osman Parlak, Tuğba Eker, Şevket Karaduman, Talip Ataş, Gülizar Malkoç, Furkan İskender ve Kerem Tüfekçi olarak belirlendi.

"GENÇLER ROL ALACAK"

İlkadım'da artık gençlerin daha çok rol göstereceğini belirten İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Emre Güneş, "Bu göreve beni layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konseyimizde artık gençlerimizin de aktif rol alması için çalışmalara başlayacağız ve kısa süre sonra İlkadım'da gençlerin farkını göstereceğiz. Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"GENÇLERE GÜVENİYORUZ"

Gençlerin her gün gelişerek değişen dünyada daha başarılı işlere imza atmasını gerektiğini belirten İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Yüksel, "Gençlik Meclisi Genel Kurul toplantısını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bir yıl süre ile başkanlığa seçilen Emre Güneş kardeşimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Gençlik Meclisimizin bu andan itibaren gerek ilçemize gerek şehrimize daha başarılı işler yapacağından şüphemiz yoktur. Her gün gelişerek değişen dünyada gençlerimizin daha başarılı daha büyük işlere imza atmalıdır. Bu doğrultuda İlkadım Kent Konseyi Gençlik Meclisi'ne sonsuz güveniyorum. Genel kurulun tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gençlik Meclisi Başkanını Seçti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0