SAMSUN

Genç: "Türkiye'nin Büyümesini İstemeyenler Ak Parti'ye Karşı İttifak Yapıyor"

 
 288
Genç: "Türkiye'nin Büyümesini İstemeyenlerAk Parti'ye Karşı İttifak Yapıyor" - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Türkiye'nin hedeflerinin büyük olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin büyümesini istemeyenler AK Parti'ye karşı ittifak yapıyor
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Türkiye'nin hedeflerinin büyük olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin büyümesini istemeyenler AK Parti'ye karşı ittifak yapıyor

Ancak 7 Haziran Türkiye'nin yani çocuklarımızın geleceği için önemli" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi havada gerçekleşen ziyarette, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimin önemine dikkat çekildi. Canik'te belediye olarak yaptıkları çalışmaları anlatan Genç, AK Parti'nin Türkiye ve mazlum coğrafyalar için şans olduğunu belirterek, "Türkiye'nin gelişimini istemeyen ve ittifak yapanlar 7 Haziran'da milletten bir kez daha tokat yiyecektir" diye konuştu.

"MİLLET HİZMET GÖRDÜ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti'nin 150 yıllık davanın adı olduğunu ifade eden Genç, "Milletimiz AK Parti iktidarları ile birlikte hizmet gördü. Sağlık, eğitim, ulaşım, askeri, ekonomi ve daha pek çok alanda büyük gelişimler sağlandı. Ülkemizin itibarı arttı. Bütün bu gelişimlerin devam edebilmesi ve Yeni Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmesi için 7 Haziran tarihi çok önemli. Sadece Türkiye için değil, mazlum coğrafyalarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz için de önemli" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ SANDIKTAN GÜÇLENEREK ÇIKACAK"

Samsun genelinde yaptıkları gezilerde halkın AK Parti'ye teveccühünün artarak devam ettiğini gördüklerini dile getiren Başkan Genç, "Halkımız Türkiye'nin geleceğine ve AK Parti'ye karşı oynanan oyunların farkında. Aziz milletimiz 7 Haziran'da tercihini çocuklarımızın geleceğinden yana kullanacaktır ve sandıktan AK Parti bir kez daha büyük bir çoğunlukla çıkacaktır. Milletimizde gördüğümüz heyecan bu yöndedir" ifadelerini kullandı.

"İŞTE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ"

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de, Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini gördüğünü söyledi. Çelik, şunları söyledi: "Başkanımız gerçekten güzel hizmetlerde bulunmuş. Bu hizmetler bizi gururlandırıyor. Milletimiz bu hizmetleri ve AK Parti belediyeciliğini yakından görünce lafla peynir gemisi yürütmeye çalışanlara itibar etmiyor. İşte AK Parti bu. Diğerleri konuşur, AK Parti yapar."

Ziyaretin sonunda Başkan Genç, Milletvekili Çelik'e seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti.

Öte yandan Başkan Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden ile birlikte eski sanayi sitesinde düzenlenen kahvaltıda sanayi esnafı ile bir araya geldi. Başkan Genç, sanayi esnafından 7 Haziran'da AK Parti'ye destek vermelerini istedi.

ÖZDEN: "TÜRKİYE'NİN GELİŞME GÖSTERDİĞİ 3 DÖNEM OLMUŞ"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde huzurun, refahın, istikrarın ve gelişmenin yaşandığı 3 dönem yaşanmıştır. Birincisi Adnan Menderes dönemidir. Ülkemizin kalkınmaya başladığı, gelişme gösterdiği bu dönemim nasıl bittiğini biliyorsunuz. İkinci dönem 80'li yıllarda yaşanan Turgut Özal dönemi. Maalesef bu dönemi de el birliği ile bitirdiler. Üçüncü dönem ise kurucu genel başkanımız halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında başlattığı ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam eden dönem. Büyümenin, gelişmenin, huzurun, refahın, yatırımın en çok yaşandığı İMF'ye olan borcun tamamen kapatıldığı bu 13 yıllık dönem. Sandıktan çıkamayanlar bu 13 yılda birçok kez çeşitli yollarla bu dönemi baltalamaya bizi engellemeye çalıştılar. Şimdi de aynısını yapıyorlar. Başaramayacaklar. Bu ülke bir daha o karanlık dönemlere, o koalisyon dönemlerine, o darbe dönemlerine geri dönmeyecektir. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, istikrarın devamı için çalışmaya devam edeceğiz."

AK Parti Milletvekili Adayı Kamuran Özden, daha sonra sanayi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Türkiye'nin Büyümesini İstemeyenler Ak Parti'ye Karşı İttifak Yapıyor" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0