SAMSUN

Genç: "Milletimizi Kandıramazlar"

 
 71
Genç: "Milletimizi Kandıramazlar" - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin AK Parti ile yükselişe geçtiğini belirterek, "Aziz Türk milleti hizmeti gördü, artık kandıramazlar" dedi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye'nin AK Parti ile yükselişe geçtiğini belirterek, "Aziz Türk milleti hizmeti gördü, artık kandıramazlar" dedi

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşarak 7 Haziran'da AK Parti'ye destek isteyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cengiz Topel Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler'in de katıldığı gezide Cadde esnafını ziyaret eden Başkan Genç, vatandaşlarla bol bol sohbet etti, 7 Haziran için AK Parti'ye destek istedi. Genç, "Halkımız hizmeti AK Parti ile gördü. Aziz milletimiz 2002 öncesini çok iyi hatırlıyor. Ne kadar ittifak yaparlarsa yapsınlar, ne kadar boş vaatlerde bulunurlarsa bulunsunlar milletimizi kandıramazlar" diye konuştu.

"TÜRKİYE YÜKSELİŞE GEÇTİ"

Türkiye'nin AK Parti ile yükselişe geçtiğini belirten Başkan Genç, "Aziz milletimiz 7 Haziran'da kararını istikrarın ve büyümenin devamından yana verecektir. Çünkü esnafımız, köylümüz, ticaretçimiz, yani her vatandaşımız 13 yıllık AK Parti iktidarları boyunca önemli iyileştirmelere şahit oldu. Esnaf faizleri yüzde 60'lardan tek haneli rakamlara indi. Köylümüze bugüne kadar 5 milyar lirası mazot desteği olmak üzere 11 milyar liralık destek verildi. Ticaret hacmimiz nereden nereye geldi" şeklinde konuştu.

"AYNI ZİHNİYETTELER"

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızla ilerlediğine işaret eden Başkan Genç, şunları söyledi: "Ülkemizin büyümesini istemeyen güçler, yine sahnede. 3. köprüyü, 3. havalimanını, Kanal İstanbul'u istemeyen dış güçlerin zihniyetini bugün ülkemizde muhalefet partilerinde görüyoruz. Demek ki aynı değirmene su taşıyorlar, demek ki AK Parti'ye karşı aynı safta yer alanlar, dış güçlerle aynı zihniyetteler. Halkımız bunları çok iyi görüyor ve biliyor. İnanıyorum ki 7 Haziran'da AK Parti sandıktan daha güçlü bir şekilde çıkacaktır. Anketler de bunu göstermektedir."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Milletimizi Kandıramazlar" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0