SAMSUN

Genç: "Davutoğlu İle Türkiye Hızına Hız Katacak"

 
 404
Genç: "Davutoğlu İle Türkiye Hızına Hız Katacak" - AK Parti'nin yeni Genel Başkanı Prof
Bafra Haber

 |  - AK Parti'nin yeni Genel Başkanı Prof

Dr. Ahmet Davutoğlu'nun istikrarın devamı için önemli bir isim olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "62. Hükümetin Başbakanı ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Türkiye hızına hız katacak" dedi.

AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Canik Başkanı Osman Genç, AK Parti Genel Başkanı bayrağını 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan devir alan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun hizmet bayrağını aynı azim, kararlılık ve çalışkanlıkla taşıyarak Türkiye'nin hızına hız katacağını söyledi. Başkan Genç, "Bugün Türk siyasi tarihinde birçok ilklere imza atan AK Partimizde bir bayrak değişimi yaşandı. Bu değişimle yeni Türkiye yeni Başbakanı'na kavuştu. AK Parti Genel Başkanı ve 62. Hükümetin Başbakanı seçilen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 12. Cumhurbaşkanı, Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı yolda ülkemizi belirlenen hedeflere aynı kararlılıkta ulaştıracağına inancımız tamdır" diye konuştu.

"DESTEĞİMİZ TAM"

Başkan Genç, şunları kaydetti: "AK Parti'nin yeni Genel Başbakanı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, devlet tecrübesi, kararlılığı, inancı ve Türk halkına olan sevgisi ile milletimizin ve ülkemizin yükselişinin devamını sağlayacaktır. Mevlana diyarı Konya'da doğan, bu iklim içerisinde yetişmiş, üniversite hocalığı, yazarlık ve diplomatlığından edindiği entelektüel birikimi siyaset sahnesine taşıyarak önemli hizmetlerde bulunan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Davutoğlu'na yerelde elimizden gelen desteği vereceğiz. 2001'den beri partimizin lideri, 2002'den beri de ülkemizin lideri olan ve ülkemize adeta çağ atlatan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından partimizin ve ülkemizin aynı heyecan ve daha güçlü olarak yoluna devam edeceğine inanıyoruz. Bu veda değil yeni bir başlangıçtır. Partimizin misyonu ve vizyonu aynı. Sadece Genel Başkanımızın ismi değişiyor. Birliğimiz ve yol arkadaşlığımız aynı. Yeni Türkiye'nin Yeni Cumhurbaşkanı ve Yeni Başbakanı şehrimize, ülkemize, Türk ve İslam alemine hayırlı olsun."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Davutoğlu İle Türkiye Hızına Hız Katacak" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0