SAMSUN

Genç: "Bu Seçim Parti Değil, İstikbal Seçimi"

 
 405
Genç: "Bu Seçim Parti Değil, İstikbal Seçimi" - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine işaret ederek, "Bu seçim parti seçimi değil, milletin geleceğinin, çocuklarımızın istikbalinin seçimidir" dedi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine işaret ederek, "Bu seçim parti seçimi değil, milletin geleceğinin, çocuklarımızın istikbalinin seçimidir" dedi

Canik Muhtarlar Derneği'nde verilen kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti. AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akça ve muhtarların katıldığı kahvaltının ardından konuşan Başkan Genç, 1 Kasım'da parti görüşlerinin bir kenara bırakılarak, milletin istikbali, ülkenin istikrarı ve dış dünyaya karşı güçlü bir iktidar için birlik olunması gerektiğini söyledi.

"PARTİ KİMLİKLERİ BIRAKILMALI"

Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğine vurgu yapan Genç, "Şimdi particilik yapma zamanı değil. Suriye'de yaşananlara hep birlikte şahit oluyoruz. Rusya'sı, Çin'i, İran'ı, İngiliz'i, Amerika'sı Suriye'de sınırları yeniden çizmek için çalışıyor. Suriye ile 911 kilometre sınırı bulunan ülkemizin sınırların yeniden çizileceği bir dönemde masaya güçsüz bir hükümetle oturması düşünülemez. Ülkemizde son dönemlerde yaşanan bütün olumsuzlukların sebebi, gizli hesapların yapıldığı bölgemizde güçsüz bir Türkiye içindir. Dolayısıyla böyle hassas bir dönemde ülkemiz için parti kimliklerimizi bir kenara bırakarak birlik olmalı ve güçlü, tek başına bir iktidar için sandığa gitmeliyiz" diye konuştu.

"MESELE MİLLET MESELESİ"

Türkiye'nin artık söz sahibi bir ülke olduğunu belirten Genç, "Yollar, köprüler, okullar elbette yapılır. Ancak daha önemli olan şudur ki, çocuklarımızın, ülkemizin geleceğini etkileyecek kritik bir zamandan geçiyoruz. Bütün hedef, Türkiye'mizi 2023'e ulaştırmamaktır. Türk'ü, Alevi'si, Sünni'si, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i hepimiz kardeşiz. Aynı coğrafyanın insanlarıyız. Çanakkale'de aynı amaç uğrunda omuz omuzaydık. Bu güzel ülkenin güzel birlikteliğine çomak sokmak isteyenlere karşı 1 Kasım'da tek vücut olmalıyız. MHP'li ve CHP'li kardeşlerimiz, 1 Kasım seçimlerinin önemini iyi idrak etmelidir. Mesele bir partiyi iktidar yapmak değil, mesele millet meselesidir, ülke meselesidir" şeklinde konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek istedi.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de AK Parti'nin 13 yılda yaptığı hizmetleri ve seçim beyannamesinde yer alan projeleri anlattı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Bu Seçim Parti Değil, İstikbal Seçimi" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0