SAMSUN

Genç: "Başkanlık Sistemi Mutlak İhtiyaç"

 
 270
Genç: "Başkanlık Sistemi Mutlak İhtiyaç" - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başkanlık sisteminin ve yeni anayasanın Türkiye için bir zaruret olduğunu söyledi
Bafra Haber

 |  - Canik Belediye Başkanı Osman Genç, başkanlık sisteminin ve yeni anayasanın Türkiye için bir zaruret olduğunu söyledi

Başkan Osman Genç, 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi Samsun'u karış karış gezerek AK Parti'ye destek istiyor. Vatandaşlara iktidar partisinin icraatlarını ve hedeflerini anlatan Genç, AK Parti'nin istikrarın teminatı olduğunu söyledi. Genç, "7 Haziran'a kadar gitmedik ilçe bırakmayacağız" dedi.

"SANDIKLAR AK PARTİ İLE PATLAYACAK"

Gittiği yerlerde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, 7 Haziran'da sandıkların bir kez daha AK Parti oylarıyla taşacağını ve Türk milletinin muhalefete ve yandaşlarına gereken cevabı vereceğini söyledi. Vatandaşlarla yaptığı sohbette Türkiye'nin 2002 yılına kadar hem ekonomik hem siyasi kriz içerisinde olduğunu hatırlatan Genç, ülkenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti hükümeti döneminde her alanda istikrar ve gelişim sağladığını belirterek, Türkiye'yi 2071 hedefine ulaştıracak partinin AK Parti olduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin AK Parti üzerinden oyunlar peşinde olduğuna vurgu yapan Genç, "Şöyle bir 2002 öncesini düşünecek olursak ülkemizin bugün gelmiş olduğu noktayı daha iyi anlayabiliriz. Artık sağlıkta, eğitimde, askeri alanda, ulaşımda, ticarette, ekonomide standartları ileri derecede yükselen bir Türkiye var. İhracatımız büyük bir ivme yakaladı. IMF'ye borç verir hale geldik. Dünyada ilk 10'a girmeyi ve bölgesel güç olmayı hedefleyen bir ülkeyiz. Türkiye artık gündem belirliyor. Dolayısıyla bütün bu saydıklarımı istemeyenler geçmişte olduğu gibi Türkiye'nin önüne engel koymaya çalışmaktadır. Ancak milletimiz bu oyunlara asla izin vermeyecektir" diye konuştu.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ MUTLAK İHTİYAÇ"

AK Parti hükümetleri tarafından son 13 yılda yapılan reformlara bağlı olarak Türkiye'nin artık kabuğuna sığmadığını ve yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Başkanlık sistemi ve yeni anayasa Türkiye için bir zarurettir. Bu nedenle ülkemiz için önemli bir virajdayız. 7 Haziran, milletimizin, ülkemizin ve mazlum coğrafyaların geleceği için önemli bir dönüm noktasıdır. İnanıyorum ki aziz milletimiz Türkiye'mizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için bir kez daha AK kadrolara görev verecektir" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "Başkanlık Sistemi Mutlak İhtiyaç" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0