SAMSUN

Genç: "7 Haziran'a Kadar 15 Bin Kilometre Yol Yapacağız"

 
 129
Genç: "7 Haziran'a Kadar15 Bin Kilometre Yol Yapacağız" - Genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran öncesi sahaya inen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlardan AK Parti için destek istedi
Bafra Haber

 |  - Genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran öncesi sahaya inen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşlardan AK Parti için destek istedi

Samsun'u karış karış gezeceklerini belirten Başkan Genç, "Her zaman olduğu gibi yine halkımızla kucaklaşacağız, hal hatır soracağız. 7 Haziran'a kadar 15 bin kilometre yol yapacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde AK Parti'ye destek istemek için sahaya indi. Mekke ve Ulus Caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, sohbet ettiği vatandaşlardan 7 Haziran'da AK Parti'ye destek vermelerini istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Parti'nin, Türk halkının güvenini alarak 13 yıldır girdiği bütün seçimleri kazandığına işaret eden Genç, iktidar partisinin 7 Haziran'da da yüzde 55'le seçimi kazanacağına inandığını söyledi. Genç, "Samsun'u, merkez başta olmak üzere ilçe ilçe, mahalle mahalle karış karış gezeceğiz. Her zaman olduğu gibi yine halkımızla kucaklaşacağız, hal hatır soracağız. 7 Haziran'a kadar 15 bin kilometre yol yapacağız" diye konuştu.

7 HAZİRAN ÖNEMLİ VİRAJ

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin her alanda büyük bir gelişim gösterdiğini belirterek, esnafından çiftçisine, memurundan emeklisine, iş adamına kadar her kesimin kazandığını ifade eden Genç, "Güçlenen ekonomi ile birlikte duble yollar, hızlı trenler, havaalanları, üniversiteler, sağlık kuruluşları gibi fiziki yatırımların yanında demokratik atılımlar sonucunda Türkiye artık daha özgür bir ülke haline geldi. 7 Haziran bütün bu kazanımların artarak devam etmesi bakımından önemli bir viraj. Bütün bu kazanımların farkında olan aziz Türk milleti, inanıyorum ki 7 Haziran'da bir kez daha AK Parti diyecektir" şeklinde konuştu.

YENİ ANAYASA VE BAŞKANLIK SİSTEMİ

Samsunluların her zaman AK Parti'ye sahip çıktığına da vurgu yapan Genç, "Türkiye'mizin AK Parti iktidarı ile bir hedefi var. 2023, 2051 ve 2071 vizyonlarının yarıda kalmaması ve başarıya ulaşması için hepimize büyük bir sorumluluk düşüyor. Bu seçimde en büyük kazanımımız ise yeni anayasa ve Başkanlık sistemi olacaktır. AK Parti'nin vizyonuna diğer partilerin hayalleri dahi yetişmiyor. Sözlerine güven duyulmayanlar, vaatlerini notere onaylatma ihtiyacı hissediyor. Oysa onların vadettiği şeylerin çoğu AK Parti hükümetin tarafından gerçekleştirildi ve uygulanıyor. Dünyadan haberleri yok. Aziz milletimizin 7 Haziran'da onları bir kez daha sandığa gömerek AK Parti'yi yüzde 55'le yine tek başına iktidar yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç: "7 Haziran'a Kadar 15 Bin Kilometre Yol Yapacağız" içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0