SİYASET

Genç Saadetten Gençlik Merkezine Ziyaret

 
 898
Genç Saadetten Gençlik Merkezine Ziyaret - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları, Bafra Gençlik Merkezini ziyaret etti ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu`yla görüştü.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları, Bafra Gençlik Merkezini ziyaret etti ve Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu`yla görüştü.

Samimi bir şekilde yapılan görüşmede Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız şunları kaydetti; "˜` Bugün başıboş, hedef ve ideallerini yitirmiş bir gençlikle karşı, karşıyayız. Adeta sonbaharda ağaçların dökülen yaprakları gibi rotasız bir şekilde ne yaptığının idrakinde olmayan, sigaranın, alkolün, uyuşturucunun esiri olmuş bir gençlikle karşı karşıyayız. Bizler Bafra`daki gençlik hareketleri olarak harekete geçmek, hangi siyasi zihniyete mensup olursa olsun aynı masaya oturmak ve gençliği bu bataktan çıkarmak zorundayız. Gençlik Merkezini bu anlamda önemsiyoruz, bütün siyasi partilerin gençlik hareketleri, STK`lar ve gençlikle alakalı ne kadar kurum varsa, birlikte çözüm üretelim, gençlik çalıştayları, konferanslar düzenleyelim ve bunun tertibini de Gençlik Merkezimiz yapsın. Biz gençliğin kurtuluşu için her çalışmada varız `dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu "˜` Bu nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ederim. Bizde böyle bir çalışma yapmayı düşünüyorduk. Sizin desteğinizi aldık, diğer gençlik hareketleri de destek verecektir. Yakın bir zaman da bu çalışmayı başlatalım inşallah. "˜dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç Saadetten Gençlik Merkezine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0