SİYASET

Genç Saadet Gül Dağıttı

 
 1650
Genç Saadet Gül Dağıttı - Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bulvar Esnafı ve vatandaşlara gül ile Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın dilinden "˜` Rahmet ve Cihad Peygamberi "˜` adlı kitapçık dağıtıldı.
Bafra Haber

 |  - Saadet Partisi Bafra İlçe Gençlik Kolları tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bulvar Esnafı ve vatandaşlara gül ile Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın dilinden "˜` Rahmet ve Cihad Peygamberi "˜` adlı kitapçık dağıtıldı.

Saadet Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mücahid Yıldız, "Peygamber Efendimiz tüm insanlığa gönderilmiş, rahmet peygamberidir. Aslında Efendimizi yılda bir kere bir hafta da değil, hayatımızın ve zamanımızın tümünde gündemde tutmamız lazım bundan sonra ki yıllarda inşallah Kutlu Doğum Haftası tüm yıla yayılır ve insanlığa Saadet getiren o kutlu nebiyi her daim gündemiz de tutarız.`` diye konuştu.

Yıldız "˜`Peygamberimizi anlamak, dünyaya ve insanlığa sevgi, şefkat, hoşgörü, merhamet ve kardeşlik penceresinden bakmak, yaratılanı yaratandan ötürü sevmek demektir. Biz Müslümanlığı, kardeşliği, ahlakı, hukuku peygamberimizden öğrendik. O nedenle "Müslüman, Müslüman'ın kardeşidir" prensibinden yola çıkarak, yanımızdakine sevdiğimizi hissettirmeliyiz. Kardeşlik duygularımızı güçlendirme adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.``dedi.

Ayrıca Yıldız "˜`Bildiğiniz üzere üç ayların başındayız şimdiden hepinizin üç aylarını ve Regaip kandilini kutlar, bu mübarek ay ve gecelerin insanlığa saadet getirmesini cenabı Allah`tan niyaz ederim.``diye söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç Saadet Gül Dağıttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0