GÜNDEM

Genç İşadamlarından Lösev`e Destek

 
 691
Genç İşadamlarından Lösev`e Destek - Genç işadamları derneği bu sefer Lösev`le ortaklaşa olarak 19 Mayıs Üniversitesi Çocuk Hematoloji Onkoloji genel çocuk servisini ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Genç işadamları derneği bu sefer Lösev`le ortaklaşa olarak 19 Mayıs Üniversitesi Çocuk Hematoloji Onkoloji genel çocuk servisini ziyaret ettiler.

Bafra da birçok yerlerde desteğini gösteren Bafralı genç işadamları derneği bu sefer Lösev`le ortaklaşa olarak 19 Mayıs Üniversitesi Çocuk Hematoloji Onkoloji genel çocuk servisinde bulunan çocuklara hem ziyaret ettiler, hem de burada bulunan çocuklara geçmiş yılbaşlarını kutlayarak hediyeler takdim ettiler.

Lösemili Çocuklar Vakfı Türkiye`nin birçok yerinde bu hastalığa yakalanan çocukları tespit edip yakından ilgilenerek herkese hastalığı konusunda her zaman desteklerini göstermektedirler.

Yerleşim olarak Ankara da olan bu vakfın Bafra sorumlusu Erol Korkmaz Samsun il ve ilçelerindeki bu hastalığa yakalanan çocuklara yakından ilgisini göstererek hem de anne ve babalara da tesellide bulunuyor. 

Erol Korkmaz vakfa maddi ve manevi destek amacı ile birçok işadamları ve derneklerle istişare kurarak bu hastalığa yakalanan çocuklara yardım amacı konusunda aracılık yapmaktadır. En son olarak ise Bafra genç işadamları ile birlikte çocuklara hediye dağıtımı yapıldı. Hediyelerini alan çocuklar bir anda yüzlerinde gülümsemeler oluştu.

TUGLA yazıp 3406'ya SMS göndererek sizde yardım elinizi uzatın  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç İşadamlarından Lösev`e Destek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0