SAMSUN

Genç Girişimciler Terme'de

 
 123
Genç Girişimciler Terme'de - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu'nun İcra Komitesi, ikinci ilçe toplantısını Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde Terme'de gerçekleştirdi
Bafra Haber

 |  - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu'nun İcra Komitesi, ikinci ilçe toplantısını Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde Terme'de gerçekleştirdi

Samsun TSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ikinci ilçe toplantısını Terme Ticaret Borsası ev sahipliğinde Terme'de gerçekleştirdi. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla başkanlığında bir araya gelen kurul, toplantı öncesi bir dizi ziyaretlerde de bulundu

Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk olarak Terme Kaymakamı İlyas Gün'ü makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla, yeni dönemde yapmayı düşündükleri projeleri Kaymakam İlyas Gün ile paylaşarak, çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini ifade etti. Terme Kaymakamı İlyas Gün ise, genç girişimcilerin Terme'de yapacağı çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Kurul üyeleri daha sonra ise, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti. Herkesin fikrine açık olduklarını söyleyen Ayla, "Kurulumuz, topluma faydalı olabilmek için emek harcayan insanların bir araya geldiği bir çatı sivil toplum örgütü. Temel amacımız, her kesimle işbirliği çerçevesinde girişimcilik ruhunun gelişmesine katkı sağlamak ve girişimciliği özendirmek. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetimi'nin de desteğiyle Samsun adına yeni dönemde de iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Terme ilçemiz de Samsun'a güç veren önemli mihenk taşlarından bir tanesi. Güzel ilçemiz Terme adına üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yapmaya hazırız" dedi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ardından ise Terme Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Burada kurul üyelerini Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, Meclis Başkanı Bülent Berk ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Genç Girişimcilerin bir sonraki durağı ise, Terme Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi de, genç girişimcilere birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ardından ise, Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon ile birlikte, Terme Ticaret Borsası Başkanı Bülent Berk'e ait tavuk çiftliğini ziyaret etti. Ziyaretlerini tamamlayan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi son olarak, Terme Ticaret Borsası'nda olağan toplantısını gerçekleştirerek, gündem maddelerini görüşüp karara bağladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Genç Girişimciler Terme'de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0