SAMSUN

Gelir İdaresi'nden Yepaş'a Teşekkür Plaketi

 
 163
Gelir İdaresi'nden Yepaş'a Teşekkür Plaketi - 2013 yılında Samsun'da 'kurumlar vergi rekortmeni' olan Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A
Bafra Haber

 |  - 2013 yılında Samsun'da 'kurumlar vergi rekortmeni' olan Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A

Ş.'ye (YEPAŞ), Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından özel teşekkür plaketi verildi.

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ve Merkez Bankası Samsun Şubesi Müdürü Mehmet Ünal Kekevi'nin beraberindeki heyet, 2013 yılında Samsun'da kurumlar vergi rekortmeni olan YEPAŞ'ın Perakende Satış Koordinatörü Vahap Önen'i ziyaret ederek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın hazırladığı özel teşekkür plaketini sundu.

Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, YEPAŞ'ın 2013 yılından itibaren Samsun'un vergi mükelleflerinin arasında yer aldığını belirterek, "İlk yılında Kurumlar Vergi sıralamasında zirvede yer alan YEPAŞ, Samsun için büyük bir kazanımdır. Diğer büyük şirketlere rol model olmasını temenni ediyoruz. YEPAŞ ailesine teşekkür ediyoruz" dedi.

Merkez Bankası Samsun Şubesi Müdürü Mehmet Ünal Kekevi ise, "Büyük şirketlerin hizmet ettiği veya para kazandığı şehre vergisini ödemesi, o şehre yatırımın gelmesinin önünü açar. Dolayısıyla da vatandaşa hizmet gelir. Bu oldukça önemli. Böylesinde büyük vergi mükellefleri, Samsun'a vergisini ödemeli. YEPAŞ bu anlamda örnek şirkettir" diye konuştu.

YEPAŞ Perakende Satış Koordinatörü Vahap Önen de misafirlerine teşekkür ederek, "Samsun'un kazanması noktasında üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekten onur duyarız" şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gelir İdaresi'nden Yepaş'a Teşekkür Plaketi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0