EĞİTİM

Gaziosmanpaşa İlkokulunda Peygamber Efendimiz`i Tanıyorum O`nu Çok Seviyorum Projesi

 
 328
Gaziosmanpaşa İlkokulunda Peygamber Efendimiz`iTanıyorum O`nu Çok Seviyorum Projesi - Gaziosmanpaşa İlkokulunda yapılan proje ve etkinlik çalışmasında ilkokullarda bir ilk yaşandı ve kutlu doğum haftası etkinliği içinde "˜Peygamber Efendimiz`i Tanıyorum O`nu Çok Seviyorum.` Proje adıyla 4 sınıflardan 90 öğrenci için Canım Peygamberim isimli kitap alınarak çocuklarımızın bu kitapları okumaları sağlandı.
Bafra Haber

 |  - Gaziosmanpaşa İlkokulunda yapılan proje ve etkinlik çalışmasında ilkokullarda bir ilk yaşandı ve kutlu doğum haftası etkinliği içinde "˜Peygamber Efendimiz`i Tanıyorum O`nu Çok Seviyorum.` Proje adıyla 4 sınıflardan 90 öğrenci için Canım Peygamberim isimli kitap alınarak çocuklarımızın bu kitapları okumaları sağlandı.

10 Nisan 2015 tarihinde 71 öğrencimize 33 soruluk test sınavı yapıldı. Bu sınav sonucu ilk dörde giren öğrencilere 16 Nisan 2015 tarihinde okul bahçesinde yapılan kutlama programında ödülleri verildi.

Programa  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu  Ve   İlçe Milli Eğitim   Şube Müdürümüz  Ali Gül, değerli Okul Müdürleri , Okul öğretmenleri veliler ,öğrencilerin katılımıyla Kutlu Doğum Haftası Etkinliği yapıldı.

Yapılan sınav sonunda dereceye giren öğrencilere aşağıdaki ödüller verildi.

Ahmet Berke Taşhan Çeyrek Altın

  Alperen Tokgöz 100 Liralık Hediye Çeki

Timurcan Kolbaşı 50 Liralık Hediye Çeki

Eşref Bıçak Saat ve Kalem Seti

Projenin oluşmasında emeği geçen öğretmenler: Sefer Uslu (Müdür) ,Asım Tamer Çöller (Müdür Yardımcısı),Sınıf Öğretmenleri Hülya İnce, Zeki İnce, Murat Çolak(Din Kül Ve Ah. Bil.),Fikri Tören (Reh. Öğrt)

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gaziosmanpaşa İlkokulunda Peygamber Efendimiz`i Tanıyorum O`nu Çok Seviyorum Projesi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0