GÜNDEM

Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu Kaymakam Arslan`ı Ziyaret Etti.

 
 117
Gazi Emet Halk OyunlarıTopluluğu Kaymakam Arslan`ı Ziyaret Etti. - Aslan`ı Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu Bafra Kaymakamı Halis Aslan`ı ziyarette bulundu.
Bafra Haber

 |  - Aslan`ı Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu Bafra Kaymakamı Halis Aslan`ı ziyarette bulundu.

30 yıl önce ilk olarak Emet ilçesinde göreve başlayan Bafra Kaymakamı Halis Aslan`ı Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye Halk Oyunları Federasyon MHK Başkanı Ali Özçelik, Basın Müdürü Mithat Kalaycığolu, Kütahya Ulusal Hakem M. Akif Saygı ve Baklalı Belediyesi GSK Başkanı Yalçın Ongun ziyaret ettiler.

Ziyaretleri konusunda açıklamada bulunan Ali Duyak; "ilk öncelikle Bafra`da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kaymakamımız Halis Arslan ilk olarak Emet ilçemizde görev yapmıştır.  İlk idareci ödülünü ise yine Emet ilçesinde Kaymakam olarak görev yaparken almıştır. 30 yıllık gibi bir aradan sonra tekrar beraber olmak çok güzel bir duygu. Bu arada marka olmuş olan Bafra Pidesini de tatmış bulunmaktayız. Türkiye Halk oyunları Federasyonu ve Atakum Belediye işbirliği ile düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılmak için Samsun`a gelmiş bulunmaktayız. Bu nedenle Kaymakamımız Halis Arslan`ıda Bafra`da ziyaret ettik." dedi.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu açıklamasında; "hem ilk görev yaptığım Emet ilçesinden ve en son görev yaptığım Adana`dan gelen misafirlerle Bafra`da beraber olmaktan mutluluk duymaktayım. Emet ilçesinde tabii ki birçok başarılı işler yaptık. İlk idareci ödülümü de burada aldım. 30 yıl sonra tekrar bir aradayız. Adana`da Vali Yardımcılığım sırasında da bu güzel dostlarla beraberce güzel çalışmalarımız oldu. Samsun`da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğuna başarılar dilerim." dedi.

Kaymakam Halis Arslan Emet ilçesinden gelen heyetle birlikte Bafra`da kısa bir gezinti yaptılar. Akabinde sigortacılar haftası nedeniyle Ali Kale Turistik Tesislerinde verilen kokteyle katıldılar. Burada program esnasında halk oyunları ekibi oyunlarını oynadılar.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gazi Emet Halk Oyunları Topluluğu Kaymakam Arslan`ı Ziyaret Etti. içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0