GÜNDEM

Gazeteci Ümit Ceylan&öğretmen Sonay Pak Mutlulukları İçin İmza Attılar

 
 239
Gazeteci Ümit Ceylan&öğretmen SonayPak Mutlulukları İçin İmza Attılar - Haber Medya Gurubu Bafra Bölge Temsilcisi Gazeteci Ümit Ceylan ile Tarih Öğretmeni Sonay Pak, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.
Bafra Haber

 |  - Haber Medya Gurubu Bafra Bölge Temsilcisi Gazeteci Ümit Ceylan ile Tarih Öğretmeni Sonay Pak, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Bafra Davet ve Toplantı Merkezinde düzenlenen törenle Ümit ve Sonay çifti hayatlarını birleştirdi.  

Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Ümit ve Sonay`ı bu mutlu günlerinde meslektaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.  

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in kıydığı nikahın şahitliklerini, Bafra Kaymakamı Halis Aslan, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ve Bafra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör`ün eşi Emine Güngör yaptı.

 

Kıyılan nikâhın ardından nikâh cüzdanını gelin ve damada veren Bafra Kaymakamı Halis Aslan, genç çifte mutluluk diledi.

Müzisyen Orkun Önder`in solistlik yaptığı gecede canlı müzik eşliğinde eğlenen davetliler, Kültür Bakanlığı ses sanatçısı Bafra Musiki Cemiyeti Koro Şefi Osman Ergen ve sazlarının seslendirdiği birbirinden güzel eserlerde müzik ziyafeti yaşadı.

 

YOĞUN KATILIM

Nikahtan sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Ümit ve Sonay, gece boyunca gönüllerince eğlendi. Genç çifti, Bafra MHP eski Milletvekili Cemallettin Şimşek, ,Bafra Kaymakamı Halis Aslan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,  AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve yönetimi, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay ve yönetimi, Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu ve yönetimi, Memur-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız ve yönetimi, Türk Eğitim-Sen Bafra ilçe Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İş adamları, Haber Medya Grup çalışanları ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gazeteci Ümit Ceylan&öğretmen Sonay Pak Mutlulukları İçin İmza Attılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0