VEFAT

Gazeteci Abdullah Özdemir`in Acı Günü

 
 300
Gazeteci Abdullah Özdemir`in Acı Günü - Ferhat Sevinç Dualarla Dernekpazarı Tüfekçi köyünde defnedildi.
Bafra Haber

 |  - Ferhat Sevinç Dualarla Dernekpazarı Tüfekçi köyünde defnedildi.

Trabzon Çaykara`nın (Dernekpazarının) Tanınmış İsimlerinden ve Esnaflarından Merhum Terzi Hüseyin Sevinç`in Oğlu, Hayriye Sevinç`in Eşi, Fatma Özdemir, Hilmi Sevinç ve Adem Sevinç`in Babaları, Bafralı Gazeteci, Bafra Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir`in Kayınpederi İlkadım İlçesinde Bulunan Fevzi Çakmak Camii Karşısında Yıllardır Esnaflık Yapan, Bafra Basının Eskilerinin Çok İyi Tanıdığı Ferhat Amcaları, Mahallenin Sevilen Siması, Gönül Dostu Ferhat Seviç Tedavi Gördüğü Samsun`da Özel Bir Hastanede Hayatını Cuma Günü Kaybetmişti.

Cuma Akşamı Yatsı Namazından Sonra Samsun`daki Evinin Önünde Alınan Helallikten Sonra Merhum Ferhat Sevinç`in Cenazesi Baba Ocağı Trabzon`un Dernekpazarı Tüfekçi Köyüne Getirildi.

Burada İse Cumartesi Günü Kılınan İkindi Namazının Ardından Baba Ocağının Üst Tarafında Bulunan Aile Mezarlığının Önünde Alınan Helallik Ve Kılınan Cenaze Namazından Sonra Dualarla, Gözyaşları İle Defnedildi.

Samsun`daki Helalliğe ve Dernekpazarın`daki Cenaze Merasimine Chp Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, Trabzon Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü Ve Yönetimi, İşadamları, Türkiye`nin Çeşitli İllerinden Dostları İle Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gazeteci Abdullah Özdemir`in Acı Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0