BAFRA

Fizyodiyetetik’te Ems İle Yattığınız Yerden Yağlarınızı Yakın

 
 3104
Fizyodiyetetik’te Ems İleYattığınız Yerden Yağlarınızı Yakın - Fizyodiyetetik Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi, bölgesel incelme sağlayan, kasları güçlendiren, yağları yakan Türkiye’nin ilk sessiz EMS cihazı ile hizmetinizde.
Bafra Haber

 |  - Fizyodiyetetik Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi, bölgesel incelme sağlayan, kasları güçlendiren, yağları yakan Türkiye’nin ilk sessiz EMS cihazı ile hizmetinizde.

Fizyodiyetetik bünyesinde bulunan EMS cihazı, ilk seansta 2 cm ile 5 cm arası incelme göstermektedir. 

EMS, Fizyodiyetetik’in bölgesel incelme olarak popülaritesi yüksek cihazlarından biridir. Her seans öncesi ve sonrası gözle görebileceğiniz değişimler için biçilmiş kaftandır. 

Bafra'da 4 yıl önce kurulan Fizyodiyetetik Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi, fizyoterapisti İlknur Halıç ve Diyetisyen Merve Halıç ile beraber, son teknoloji cihazlar ile danışmanlık merkezi olarak faaliyet göstermektedir.

Fizik Tedavi, Diyet Danışmanlığı, Reformer Pilates, Andulasyon Terapi, EMS ve Masaj hizmetleri de verilen merkez, Bafra'nın Altınyaprak Mahallesi, Elekçi yokuşu, BİM karşısında yer almaktadır.

İletişim Bilgileri:

Adres: Altınyaprak Mahallesi, Duha Sertkaya Bul. No: 40/B, Bafra, Samsun

Telefon: 0552 886 54 55

MUSCLE BEAST

Muscle Beast Ems karın, basen ve bacak bölgesindeki kas dokusunu güçlendirir ve yağ yakmanızı sağlar. 25 dakikalık seansta 30.000 mekik yada squat yapmış kadar kasların kasılmasını sağlar. Kaslara elektriksel akım göndererek seri bir şekilde kasların kasılıp gevşemesini sağlar. Bu da karın kalça ve bacaktaki yağların yakılmasını kolaylaştırır. Haftada 3 seansla yattığınız yerden egzersiz yapmış olursunuz. Muscle beast EMS uygulamasının elektriksel akım etkisiyle kişi yattığı yerden, 25 dakikada gibi kısa bir sürede 30 bin mekik çekmeye denk gelen bir egzersiz yapmış olur ki, spor yaparak 30 bin mekik çekebilmek, aylarca bile ulaşması imkansız bir skordur. Muscle Beast EMS, herkesin hayal ettiği kaslı vücuda sahip olmasını inanılmaz derecede kolaylaştıran elektriksel alanı sayesinde, istenilen bölgedeki kas ve kas gruplarına kısa sürede yüksek yoğunluklu egzersiz uygulaması yaparak, yağ yakımını ve kas gelişimini sağlar. Muscle Beast EMS cihazı, hızlı ve sağlıklı bir şekilde istediğimiz bölgedeki kaslara bizim yerimize ekstrem sayılarda egzersiz yaparak imkansızı başarır.

KAS GÜÇLENDİRİR

Hiit+Hypertrophy (Combo 1), Hypertrophy+Strength (Combo 2), Kas Kuvveti Arttırma, Kas Hacmi Büyütme, Yüksek Yoğunluklu İnterval Antrenman gibi uygulama seçenekleri bulunan Ems karın kasları, popo kaldırma (gluts), omuz ve kollar, ön ve arka bacak kasları üzerinde ayrı ayrı çalışan egzersiz programları sayesinde kas kütlesini artıran, etkili bir kas güçlendirme cihazıdır. 

Egzersizler, her kas ve kas grubu için özel olarak programlanabilir ve spor yaparak ulaşması zor kas grupları dahi bu şekilde kolayca çalıştırabilir. Muscle Beast EMS aktif olarak spor yapanlar tarafından da destekleyici aktivite olarak tüm kas gruplarını çalıştırmak üzere tercih edilmektedir.

YAĞ YAKAR 

Yağlanma, vücudun günlük olarak aldığı kalori ile harcanan kalorinin dengeli olmadığı durumda bedenin yakamadığı yağı depolaması gibi düşünülebilir. Yoğun egzersiz, vücutta biriken yağın enerji olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca Muscle Beast EMS metabolizmayı hızlandırdığı için yağ yakımını uzun süre desteklemeye devam eder. Egzersizlerin en büyük etkisi tüm dokulardaki oksijen miktarının artmasıyla kan dolaşımının harekete geçmesini ve lenf drenaj sisteminin uyarılmasını sağlamaktır. Çünkü dolaşım bozukluğu yağ dokusunun büyümesine neden olur, lenf drenaj sistemi iyi çalışmadığında fazla yağ ve diğer atıklar vücuttan tahliye edilemediği için, depolanır. Muscle Beast EMS, yağ doku üzerindeki direkt etkisi ve metabolizmik sonuçlarıyla, cihazlı sistemler arasında maksimum yağ yakımını sağlayan en etkili uygulamadır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fizyodiyetetik’te Ems İle Yattığınız Yerden Yağlarınızı Yakın içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 208320
06 Mart 2024
11:15
  • Yorum Id: 208320
  • 06 Mart 2024
  • 11:15

30 dakikada 30 000 mekik ....300 tl ye 30 kilo bal gibi geldi bana...