GÜNDEM

First Leydi Kadın Emek Pazarında

 
 2310
First Leydi Kadın Emek Pazarında - Hülya Yangın Ertekin- Bafra Haber / Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın eşi Dürdane Arslan, Kadın Emek Pazarını gezdi.
Bafra Haber

 |  - Hülya Yangın Ertekin- Bafra Haber / Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın eşi Dürdane Arslan, Kadın Emek Pazarını gezdi.

Bafra Kaymakamlığı,Bafra Belediyesi,Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Bafra Ticaret Odası işbirliğiyle açılan Kadın Emek Pazarı 4.gününde satışlarına devam ediyor.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın eşi Dürdane hanım 4.günde Kadın Emek Pazarına gelerek çeşitli incelemelerde bulundu. Stant sahibi kadınları dinleyerek eksikliklerinin olup olmadığını sordu. Dürdane Arslan, ``Kadın Emek Pazarının önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılacak. Bafra halkına duyurmak hepimizin görevi. Pazar da gıda stantlarımız daha fazla olmaktadır. Kurum ve kuruluşlarda çalışan vatandaşlarımız öğle yemeği için bizim pazarımızı tercıh edebilirler. Gıda Mühendisimiz Sakine Hanımın kontrol ettiği ve fiyatlandırdığı gıdalar oldukça lezzetli.`` dedi.

Bafra Kadın Emek Pazarına olan yoğun ilginin  gün geçtikçe  arttığını söyleyen Bafra Ticaret Odası Kadın Girişimciler Başkanı Yasemin Muratoğlu Kınık ``Yaklaşık üç aylık bir alt çalışma yaparak kurduğumuz pazardan olumlu sonuçlar almaya başladık. Stant sahibi kadınlarımızda satışlardan memnunıyetlerini dile getiriyorlar.`` dedi.

Bafra Kadın Emek Pazarı her hafta Çarşamba günleri sabah saat :08.00`de açılıyor.Akşam ise  hava şartlarına göre saat:19.00 `a kadar faaliyet göstermektedir.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • First Leydi Kadın Emek Pazarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0