SAMSUN

Final'in Basketbol Başarısı

 
 52
Final'in Basketbol Başarısı - Özel Samsun Final Koleji, Türkiye Liseler Arası Basketbol Şampiyonası genç kategorisinde 9
Bafra Haber

 |  - Özel Samsun Final Koleji, Türkiye Liseler Arası Basketbol Şampiyonası genç kategorisinde 9

oldu.

Kasım ayında ilçe düzeyinde başlayan elemeler de önce Atakum ilçe birincisi ardından da Samsun il birincisi olan Final Koleji, Düzce'de yapılacak olan grup müsabakalarında Samsun'u temsil etmeye hak kazandı. Düzce'deki maçlarda Kırklareli ve Bolu temsilcilerini mağlup ederek grubunu birinci tamamlayan Samsun temsilcisi Tokat'ta yapılan Türkiye yarı final maçlarına katılma hakkını kazandı. Burada da grubunda yer alan Diyarbakır ve Ordu temsilcilerini mağlup eden Final Koleji grubunu birincilikle tamamladı. Son maçında İzmir temsilcisine kaybeden Özel Samsun Final Koleji Basketbol Takımı sıralamada Türkiye dokuzunculuğunu elde etti.

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU"

Bu sonucun büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Final Koleji Genel Müdürü Cengiz Karaca "Okul olarak üç defa Samsun'u temsil ettik. Bu sene Türkiye dokuzuncusu olduk. Bundan sonrası için hedefimiz Türkiye şampiyonluğudur. Hocamız Mustafa Uzuner'i ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Final'in Basketbol Başarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0