SAMSUN

Final Okulları'nda Coşkulu Şenlik

 
 112
Final Okulları'nda Coşkulu Şenlik - Samsun Final Okulları'nın kuruluşundan bu yana geleneksel hale getirdiği Final Şenliği, okul kampüsünde gerçekleştirildi
Bafra Haber

 |  - Samsun Final Okulları'nın kuruluşundan bu yana geleneksel hale getirdiği Final Şenliği, okul kampüsünde gerçekleştirildi

Okul idaresi, öğretmenleri ve okul aile birliğinin birlikte organize ettiği şenliğe Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı. Öğrenci ve veliler de şenliğe yoğun ilgi gösterdi.

Müzik gruplarının sahne aldığı şenlikte halk oyunları ve dans gruplarının gösterileri, çekilişler yarışmalar, oyun grupları şenliğe katılanlara eğlenceli bir gün yaşattı. Şenlik günü çok sayıda sponsor firmanın yanında okul aile birliği de stant açarak birçok ürünün satışı gerçekleştirdi. Sponsorlardan ve satışlardan elde edilen gelir Atakum ilçesinde bulunan köy okullarına teknoloji desteği vermek amacıyla okul idaresine teslim edildi.

Samsun Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca, şenliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Final personeline ve okul aile birliği üyelerine, veli ve öğrencilere teşekkür etti. Karaca, şenliğin geleneksel olarak her yıl düzenlendiğini ve aile ortamında güzel bir gün yaşandığına vurgu yapan Karaca elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi köy okullarına verildiğini bu uygulamanın bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Final Okulları'nda Coşkulu Şenlik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0