SAMSUN

Filenin Sultanları, Yepaş`ın Enerjisini Arkasına Aldı

 
 278
Filenin Sultanları, Yepaş`ınEnerjisini Arkasına Aldı - Bayanlar Voleybol 2. Ligi`nde evinde Bolu Belediyespor`u konuk eden YEPAŞ`ın filedeki sultanları, ilk setten son sete kadar üstün götürdüğü mücadeleyi 3-0`lık skorla kazanmayı başardı. Başkan Akyol ve Antrenör Öztüre, "Bu galibiyet YEPAŞ ailesine ve voleybol severlere armağan olsun"     dedi
Bafra Haber

 |  - Bayanlar Voleybol 2. Ligi`nde evinde Bolu Belediyespor`u konuk eden YEPAŞ`ın filedeki sultanları, ilk setten son sete kadar üstün götürdüğü mücadeleyi 3-0`lık skorla kazanmayı başardı. Başkan Akyol ve Antrenör Öztüre, "Bu galibiyet YEPAŞ ailesine ve voleybol severlere armağan olsun"     dedi

YEPAŞ AİLESİ TRİBÜNDE

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. hafta mücadelesinde Samsun temsilcisi Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu`nda Bolu Belediyespor`u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Sakarya deplasmanında Hendek Gençlik ve Spor Kulübü`nü mağlup ederek, lige muhteşem bir başlangıç yapan YEPAŞ`ın Filedeki Sultanları, evinde ilk kez taraftarının karşısına çıktı. Çok sayıda YEPAŞ çalışanı ve voleybol severin desteğini arkasına alan Mavi-Beyazlılar, mücadelenin ilk setinden itibaren üstün götürdüğü mücadeleyi 3-0 kazandı ve puanını 6 yaptı.

SON SETTE DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

Mücadelenin ilk setinde ve ikinci setinde rakibi Bolu Belediyespor`un hatalarını affetmeyen Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü`nün sporcuları, setleri 25-23`lük skorlarla kazandı. Üçüncü ve son sette Bolu Belediyesporlu sporcuların oyun disiplininden kopmasıyla çok rahat sayılar bulan YEPAŞ`ın Filedeki Sultanları, rakibine son sette 25-17`lik üstünlük sağladı ve mücadeleyi de 3-0`lık net bir skorla kazanmayı başardı. Hakemin son düdüğüyle büyük sevinç yaşayan Mavi-Beyazlılar, galibiyeti YEPAŞ çalışanları ve aileleriyle birlikte kutladı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

GALİBİYET TARAFTARA HEDİYE

Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Hakan Öztüre, zor bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İlk iki sette zor anlar yaşadık ancak kazandık. Son sette ise rakibimiz oyundan düştü ve bizim için kolay set oldu. Bu güzel galibiyeti tribünlerde bizi destekleyen YEPAŞ ailesi ve taraftarımıza armağan ediyoruz" dedi. Ondokuzmayıs Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pelin Akyol ise, tribünleri bayraklarla renklendiren YEPAŞ ailesine ve voleybol severlere teşekkür ederek, "Takıma her anlamda desteğini esirgemeyen YEPAŞ yönetimine teşekkür ediyoruz. İlk maçımızda YEPAŞ ailesi olarak bizleri yalnız bırakmadılar ve galibiyette pay sahibi oldular. Haftaya 17 Ekim Cumartesi günü Ankara temsilcisi Karayolları Voleybol Takımı`nı saat 13.00`de Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu`nda konuk edeceğiz. Taraftarımızın bu maçta da tribünleri doldurmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Filenin Sultanları, Yepaş`ın Enerjisini Arkasına Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0