SPOR

Filenin Kralı Çetinkaya

 
 243
Filenin Kralı Çetinkaya - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Kaymakamlığı Bafra Ovası Çeltik Voleybol turnuvasının Şampiyonu Çetinkaya YİBO oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Kaymakamlığı Bafra Ovası Çeltik Voleybol turnuvasının Şampiyonu Çetinkaya YİBO oldu.

Bafra Kaymakamlığı kurumlar arası Bafra Ovası Çeltik Voleybol Turnuvası`nın finali Bafra Kapalı Spor Salonunda Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi ile Bafra Anadolu Lisesi ve Bafra Çetinkaya YİBO ile Bafra Atatürk Anadolu Lisesi takımları arasında gerçekleşti.

Final mücadelesinin ilki Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi ile Bafra Anadolu Lisesi arasında 3. ve 4.`yü belirlemek için yapıldı.

Hızlı başlayan ve hareketli geçen maçta ilk seti 25-10 Bafra Anadolu Lisesi kazanırken ikinci sette mücadelenin daha da alevlendiği esnada Bafra Kızılırmak Lisesi oyuncusu Fırat Gürhan`ın sakatlanması sonucu kadro eksikliğinden Bafra Kızılırmak Lisesi oyun dışı kalarak 25-18 mağlup sayıldılar. Turnuvanın 3.`sü hükmen galip sayılan Bafra Anadolu Lisesi oldu.

Sakatlanan Fırat Gürhan ise salona çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Günün heyecan dolu 1. ve 2.`yi belirleyecek final maçında ise turnuvanın 2 iddialı takımı Bafra Atatürk Anadolu Lisesi ile Bafra Çetinkaya YİBO arasında gerçekleşti.

Hızlı başlayan ve başa baş giden maçta ilk seti 25-21 Bafra Atatürk Anadolu Lisesi kazandı ve mücadelenin hız kesmeden devam eden 2. setinde Çetinkaya YİBO`nun atağı ile mağlup 25-18 Atatürk Anadolu Lisesi oldu. 1-1 olan maçta 3. seti rakibinden 2 puan önde olan Çetinkaya YİBO 25-23 kazandı. Maçın galibiyet setinde ise 3-1 öne geçen Çetinkaya YİBO rakibi 25-23 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Hakemler: Volkan Öztüre, Fatih Sezgin, Dursun Ali Savaş, Duran Ergün

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Filenin Kralı Çetinkaya içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0