SİYASET

Ferdi Ünlü Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

 
 1002
Ferdi Ünlü SamsunMilletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı - Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü,"Ëœ` Bafra`mıza ve Samsun'umuza hizmet etme adına Ak Partiden aday adayı oldum.``
Bafra Haber

 |  - Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü,"Ëœ` Bafra`mıza ve Samsun'umuza hizmet etme adına Ak Partiden aday adayı oldum.``

Bafralı gazete ve matbaa sahibi Ferdi Ünlü Ak Parti Samsun aday adayı toplantısında yaptığı konuşmada Bafra ve Bölge için açıklamalarda bulundu.

 AK Parti Samsun İl Başkanlığı, 25. Dönem Milletvekilliği aday adayı tanıtım toplantısı Atakum ilçesinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi`nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya ilçe belediye başkanları, milletvekili aday adayları, partinin il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile davetliler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Türkiye`de 7 Haziran`da seçimlere gidecek. Partimiz devletimize ve milletimize en hayırlı ve faydalı en iyi şekilde temsil edebilecek adaylarımızın seçimi için süreci başlatmıştır. Bu anlamda 25. dönem milletvekilli aday adaylığı başvuru süreci 11 Şubat`ta başlamış 20 Şubat`ta sona ermiştir. Başvuralar bizzat kendim tarafından genel merkeze iletilecektir. İlimizde 102 tane aday adaylığı başvurusu gerçekleştirilmiştir. 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacaktır. Ardından istişareler yapılarak karar verilecektir. Lütfen parti programına sadık kalalım."  dedi.

İl Başkanı Göksel`in konuşmasından sonra aday adayları sahneye tek tek çıkarak kendilerini tanıttılar.

Bunlardan bir tanesi ise Bafra Kızılırmak Gazetesinin sarı basın kartlı  imtiyaz sahibi Ferdi Ünlü idi.

Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Ferdi Ünlü Ak Partiden neden aday adayı olduğunu konuşmasında açıkladı.

Ünlü,"Saygıdeğer Ak Parti Ailesi. Hepinizin malumu üzere Ak Parti`den Samsun Milletvekili Aday Adayı oldum. Bugün burada neden aday olduğumu neler yapmayı düşündüğümü anlatmak istiyorum. Öncelikle hepinize şükranlarımı sunuyor, hoş geldiniz diyorum.

Samsun`un Bafra ilçesinde 10.08.1980 yılında doğdum. İlkokulu Bafra Gazi İlköğretimde, orta okulu Bafra Cumhuriyet Orta Okulunda  Liseyi Bafra Ticaret Meslek Lisesinde ve  yüksek okulu Ondokuzmayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksek Okulunda iyi dereceyle bitirdim. 2000 yılında Kızılırmak Ofset Matbaasına ortak olarak ticarete başladım. 2008 yılında Bafra Kızılırmak Gazetesini kurdum halen Bafra`mız ve Samsunumuz için neler yapabiliriz düşüncesi içinde  çalışmalarımı geceli gündüzlü sürdürüyorum. 20 .02.2015 tarihinde de Ak Parti Samsun İl Başkanlığına Milletvekilliği Aday Adaylık müracaatımızı yapmış bulunmaktayım. Çalışma hayatımın başarılı olmasını Bafra ve Samsun Bölgesine hizmet etmeye örnek gösterebilirim. Bu kararı almamızın en önemli sebebi ise siyaset kurumunun bu ülkeye hizmet etmenin en etkili yolu olduğuna inanmış olmamızdır.

Yeni Türkiye idealinin arkasında sağlam durmak ve buna elimizden geldiğince katkı sağlamak amacıyla tabanın sesi soluğu olup halkın duygu ve düşüncelerini bir ve bütünlük içinde iktidar olmanın verdiği avantaj ile gerçekleştireceğiz. 13 yıldır ülke kalkınmamıza büyük katkıda bulunmuş olan Ak Partimizin de gücüne güç katmış olacağız. Daima adaletin ve hakkın sözcüsü olarak insanları ötekileştirmeden onların isteklerini ve içinde bulundukları toplumun sorunlarını çözmek önceliklerimiz arasında olacaktır.

Yukarıda bahsettiğimiz hizmetleri gerçekleştiren hükümetimizin 2023,2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda hükümetin projelerinde bizim de bir payımızın olmasını arzuladık. Bu projeler kapsamında özellikle Samsun Bölgemizin, Bafra`mızın bundan istifade etmesi ve gelişmesi için gecemizi, gündüzümüze katacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Bafra`mıza ve Samsunumuza  hizmet etme adına çıktığımız bu kutlu yürüyüşte daima Halkın ve Hakkın yanında yer alacağıma, şehrimizin ileriye gitmesi ve gelişmesi için ekibimle birlikte elimden gelen gayreti göstereceğimi ifade ediyor, teşriflerinizden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.``dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ferdi Ünlü Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0