VEFAT

Fatma Atmaca Dualarla Defnedildi

 
 2188
Fatma Atmaca Dualarla Defnedildi - Fatma Atmaca gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Bafra Haber

 |  - Fatma Atmaca gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Fatma Atmaca gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Bafra Tüccarlarından Ali Atmaca`nın eşi, Merhum Adem, Ekrem, Mehmet, Sevgi ve Selami Atmaca`nın anneleri, Mehmet ve İsmail Atmaca`nın kardeşi, Resul, Orhan, Murat, Yusuf, Ali, Adnan, Bülent, Ömer Atmaca`nın halası Fatma Atmaca (78) vefat etti.
Cenazesi Bulvar Caddesindeki evinden alınıp Hacı Salih Yıldız Camiinde kılınan öğle namazı ve cenaze namazına müteakip Bafra Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına Defnedildi.
Cenazeye Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Sefer Peker, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun, Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İşadamları, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ile Trabzon, Of, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Atmaca Ailesi ve vatandaşlar katıldı.
Merhum Fatma Atmaca’nın çocuklarının, torunlarının annelerine son görevini yerine getirerek tabutunu taşımaları duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.
Bafralı İşadamı ve Bafra’nın sevilen siması (Ali Amcası) Ali Atmaca’nın dostları ise acılı gününde ise yalnız bırakmadı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Fatma Atmaca Dualarla Defnedildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0