Tanıtım

Fatma Aliye Anaokulu, 6 Projesi İle Çocukları Geleceğe Hazırlıyor

 
 1206
Fatma Aliye Anaokulu, 6Projesi İle Çocukları Geleceğe Hazırlıyor - Fatma Aliye Anaokulu Müdürü Yasemin Eroğlu, "Hedefimiz kendine güvenen, davranışlarıyla örnek olan, mutlu bireyler yetiştirmektir."dedi.
Bafra Haber

 |  - Fatma Aliye Anaokulu Müdürü Yasemin Eroğlu, "Hedefimiz kendine güvenen, davranışlarıyla örnek olan, mutlu bireyler yetiştirmektir."dedi.

Faaliyetlerde ve projelerde sınır tanımayan Fatma Aliye Anaokulu, 6 projesi ile çocukları geleceğe hazırlıyor.

Okul ve hedeflerini açıklayan Fatma Aliye Anaokulu Müdürü Yasemin Eroğlu, " Okulumuz 2011-2012 eğitim öğretim yılında açılmıştır. 30 öğrenciyle eğitim ve öğretime başlayan okulumuzun şu anki öğrenci mevcudu 103`dür. Okulumuz da tam gün, sabah öğle ve kulüp sınıflarıyla eğitim yapılmaktadır. Okulumuzun kadrosu, 1 Okul Müdürü,1 Müdür Yardımcısı 5 tane Okul Öncesi Öğretmeni, 1 Rehberlik Öğretmeni, 3 Yardımcı Hizmetli Personel ve 1 Aşçıdan oluşmaktadır. Tüm okul personeli olarak tek hedefimiz öğrencilerimizin kendine güvenen, davranışlarıyla örnek olan, mutlu bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda yapabileceklerimizin en iyisini yapmak ve öğrencilerimiz için farklı olabilecek eğitimleri vermek amacıyla okulumuzda 6 proje uygulanmaktadır.

Eko Orman Projesiyle Orman sevgisini ve değerini kazandırmak, Eko Okul Projesiyle çevre bilinci oluşturarak öğrencilerimizin geleceğe yatırım yapmalarını sağlamak, Beslenme Dostu Okullar Projesiyle sağlıklı yaşam ve spor yapmanın önemini kazandırmayı amaç edindik. Projeler kapsamında uygulanan faaliyetlerin, gezilerin, aktivitelerin, öğrencilerimize kazandırdıklarını görünce doğru yolda ilerlediğimizi anlıyoruz. Sosyal Etkinliklerle, öğrencilerimiz ve velilerimizle her zaman bir arada olarak, Aile Katılımı ve Desteğinin ne kadar önemli olduğunu çevremize ve velilerimize kanıtlıyoruz.

Çalışan anne ve babalar için; Kulüp Sınıfı oluşturularak güvenli ve huzurlu bir ortamda sabah 08.00 ve akşam 17.00 saatleri arasında eğitim verilmekteyiz.  Ayrıca Öğrencilerimiz için İngilizce dersi verilmektedir." Şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra