SAMSUN

Facebook`ta Tanıştığı Kıza Cinsel İstismara 11 Yıl 5 Ay 15 Gün Hapis

 
 90
Facebook`ta Tanıştığı Kıza Cinsel İstismara 11Yıl 5 Ay 15 Gün Hapis - Samsun`da, sosyal paylaşım sitesi Facebook`ta tanıştığı 14 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 21 yaşındaki genç, 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`da, sosyal paylaşım sitesi Facebook`ta tanıştığı 14 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 21 yaşındaki genç, 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 Facebook`ta tanışıp daha sonra arkadaş olduğu 14 yaşındaki C.C. adlı kız ile otomobille gezip bir hafta arayla aracın içinde tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 21 yaşındaki E.Y.`nin yargılanması sona erdi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi`ne bugün görülen davada tutuklu sanık E.Y., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Mağdur C.C. ise E.Y.`yi suçlayıp şikayetçi oldu. Duruşmada dinlenen tanık ise C.C.`nin E.Y. ile rızasıyla buluştuğunu ileri sürdü.

  Mahkeme heyeti E.Y.`yi `cinsel istismar` suçundan 8 yıl 4 ay, `özgürlüğü kısıtlama` suçundan ise 3 yıl 1 ay 15 gün olmak üzere toplam 11 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Facebook`ta Tanıştığı Kıza Cinsel İstismara 11 Yıl 5 Ay 15 Gün Hapis içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0