GÜNDEM

Evlat Sevgisinde Örnek Bir Aile

 
 239
Evlat Sevgisinde Örnek Bir Aile - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafralı şairlerle sürekli şiir dinletilerine katılan Alaeddin Dursun ve eşi, örnek bir evlat sevgisi örneği veriyorlar.
Bafra Haber

 |  - Oktay Zerrin- Bafra Haber/ Bafralı şairlerle sürekli şiir dinletilerine katılan Alaeddin Dursun ve eşi, örnek bir evlat sevgisi örneği veriyorlar.

Ondouz Mayıs ilçesi, Engiz Mahallesi`ndeki evlerinde yaşayan ve aslında Artvinli olan şair Alaeddin Dursun ve eşi Havva Kaya Dursun, Dünya`da eşine az rastlanır bir evlat sevgisinden örnek veriyorlar.

Yılın anne ve babası seçilmeye bir örnek teşkil eden Dursun Ailesi Alaeddin ve Havva Dursun, anne-baba sevgisinin en canlı örneğini teşkil ediyor.

Dursun çiftinin tam 3 çocuğu da zihinsel özürlü olup evde bakımları anne ve babaları tarafından yapılıyor. Samsun Kavak Çakallı Taşhan gezisi sonunda şair Mehmet Alan(Birfani) ve İbrahim Ünlü ile muhabirimizi evlerine davet eden Alaeddin Dursun 3 özürlü çocuğuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"İkiz çocuklarımızdan 1994 doğumlu Ahmet Dursun, Hasan Dursun ile 1992 doğumlu kızımız Cansu Sultan Dursun`a evimizde eşimle bakıyoruz. İkizlerimiz Ahmet ve Hasan; Cumhuriyet İlköğretim`i bitirdikten sonra bedensel görme özürlü olup kızımız Cansu`yu annesi mama ile besliyor.

İkizler, Ahmet ve Hasan`ı da ben üç öğün yemekle besliyorum. Çocuklarımız ithal ilaç kullanıyorlar. Kızımız Cansu`yu, ilkokul 4`teki hastalığı nedeniyle okuldan aldık. Çocuklarımız 4 yıldır yatakta yatıyorlar. Gezemiyor, göremiyor ve ve konuşamıyorlar."

Biz de anneleri Havva Dursun ve babaları Alaeddin Dursun`a kolaylıklar ve geçmiş olsun diyoruz. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Evlat Sevgisinde Örnek Bir Aile içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0