GÜNDEM

Evinin Manzarasını Engellediği İçin Ağaçları Kesti

 
 2169
Evinin Manzarasını Engellediği İçin Ağaçları Kesti - Bafra Haber - Özel Haber / Samsunun Bafra ilçesinde bir şahıs apartman sakinlerinin karşı kararına rağmen izinsiz şekilde  bahçedeki 2 ağacı kökünden kesti.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Özel Haber / Samsunun Bafra ilçesinde bir şahıs apartman sakinlerinin karşı kararına rağmen izinsiz şekilde bahçedeki 2 ağacı kökünden kesti.

Olay Hacınabi Mahallesi Emirefendi Sokak`taki Doktorlar Apartmanı olarak bilinen apartman bahçesinde meydana geldi.
Sevgi Apartmanı sakinlerinin otopark olarak kullandığı  bahçede bulunan  2 ağaç, 1. katta ikamet eden Kadir Ö. isimli şahıs tarafından evinin manzarasını bozuyor düşüncesi ile izinsiz olarak kesildi.
Apartman sakini İsmail Üresin, apartman yönetiminin ağaçların kesilmemesi yönünde kararı olmasına rağmen ağacı habrersizce kesen Kadir Ö.`den şikayetçi oldu.
Uzun yıllardır binanın bahçesinde bulunan ve yeşillik, oksijen ve güzel görüntüden başka hiçbir zararı olmayan iki ağaç apartmana 2 yıl önce taşınan Kadir Ö. tarafından kesildi.

Edindiğimiz bilgiye Kadir Ö. ağaçları kesme düşüncesini apartman toplantısında gündeme getirmiş ve evinin manzarasını engellediği çin kesmek istediğini belirtmiş. Ancak toplantıda daire sahipleri, ağaçların hiçbir zararının olmadığını, yıllardır orada durduğunu ve ağaçların kesilmesine izin vermeyeceklerini beyan etmiş.
Toplantıda "Ben hata ettim kimseye söylemeden bu ağaçları kesecektim  o zaman hiç kimse bir şey diyemezdi" dediği iddia edilen Kadir Ö., hiçkimseye söylemeden ağaçları kesti.

Ağaçların kesilmesine çok üzülen apartman sakini İsmail Üresin, avukatı Hüseyin Gökçe aracılığı ile savcılığa şikayette bulundu.
Şikayet dilekçesinde, "Burada söz konusu olan yalnızca ağaç olmayıp müşterek ve ortak bir yaşam alanında herkesin hakkı olduğu bir konuda tüm yasalar ile örf,adet,komşuluk hakkı gibi ahlaki değerlerinde tamamen yok sayılmış olmasıdır." ifadeleri yer aldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Evinin Manzarasını Engellediği İçin Ağaçları Kesti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0