SAMSUN

Esnaf Odasından Köktaş'a Ziyaret

 
 309
Esnaf Odasından Köktaş'a Ziyaret - Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti

Ziyarette yaklaşık 270 üyesi bulunan Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, ayrıca üyelerinin ilçede yaşadığı bazı sorunları da dile getirerek Başkan Köktaş'tan destek istedi.

Her zaman esnaf ve sanatkarımızın görüş ve fikirlerini alarak hareket ettiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Yaptığımız çalışmalarımızı toplumun her kesiminin görüşlerini alarak gerçekleştiriyoruz. Partimiz istişareye büyük önem vermektedir. Bizler makul olan istekler dahilinde talep edilen çalışmaları her zaman destekliyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız, toplumun tüm kesimlerine yönelik üretimleriyle, oluşturdukları istihdamla ekonomik büyümeye katkı sağlıyor, sosyal istikrarı ayakta tutuyor, refahın tabana yayılmasında önemli rol oynuyorlar. Bu anlamda esnaf ve sanatkarımızın görüş ve düşünceleri de bizim için çok önemlidir. İlçe de yaşadığınız sorunların notlarını tek tek aldım. İnşallah en kısa sürede gerekli işlemlerin yapılması için takipçisi olacağım" dedi.

Havza Madeni işler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyelerinin Başkan Köktaş'a yaptığı ziyarete, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler de katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Esnaf Odasından Köktaş'a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0