SAMSUN

Esnaf Arkadaşını Öldüren Zanlı Adliyede

 
 248
Esnaf Arkadaşını Öldüren Zanlı Adliyede - Samsun'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişiyi silahla öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
Bafra Haber

 |  - Samsun'da meydana gelen silahlı kavgada 1 kişiyi silahla öldüren zanlı adliyeye sevk edildi

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde bulunan bir oto yıkama iş yerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oto lastik dükkanı olan Adem Eren(38), esnaf arkadaşı olan ve daha önce tartışma yaşadığı oto yıkama iş yeri sahibi D.A.'nın (56) yanına gitti. İki şahıs ve Adem Eren'in yanında bulunan Ö.K., D.A., ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.A., dükkanında bulunan ruhsatsız tabancayla 5 el rastgele ateş etmeye başladı. D.A.'nın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlardan bir tanesi Adem Eren'in kafasına isabet etti. Adem Eren, olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adem Eren, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan tabancayla olay yerinden kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınan D.A.'nın da kendi tabancasından çıkan kurşunla sol kolundan yaralandığı tespit edildi. Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlanarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgulanan D.A., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Esnaf Arkadaşını Öldüren Zanlı Adliyede içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0