SAMSUN

Eski Vekil Kaza Yaptı, Emekli Savcı Hayatını Kaybetti

 
 122
Eski Vekil Kaza Yaptı,Emekli Savcı Hayatını Kaybetti - Çorum`un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emekli cumhuriyet savcısı hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü eski milletvekili ise yaralandı.
Bafra Haber

 |  - Çorum`un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında emekli cumhuriyet savcısı hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü eski milletvekili ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu - Kırıkkale karayolunun 5`inci kilometresinde meydana geldi. 23. Dönem Milletvekili Fatih Öztürk`ün yönetimindeki 03 AZ 888 plakalı otomobil, Baktat Dinlenme Tesislerinden çıkan emekli Cumhuriyet Savcısı Tuna Güngör`ün kullandığı 55 BV663 plakalı otomobille çarptı. Meydana gelen kazada emekli Cumhuriyet Savcısı Tuna Güngör yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılan Güngör, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Güngör, yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BAŞSAVCI KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Sungurlu Cumhuriyet Başsavcısı Tuna Pulça kazayla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Pulça yaptığı açıklamada, "14/05/2015 günü saat 17:50 sıralarında Sungurlu şehir girişinde, Baktat Dinlenme Tesisleri ile Shell Akaryakıt İstasyonu arasında bulunan Kırıkkale - Sungurlu karayolu istikameti üzerinde 03 AZ 888 plakalı araç sürücüsü 23. Dönem Milletvekili F.Ö. ile 55 BV 663 plakalı araç sürücüsü emekli Cumhuriyet Savcısı Tuna Güngör`ün karıştığı çift taraflı trafik kazasında yaralanan Tuna Güngör`ün Sungurlu Devlet Hastanesi ve akabinde sevk edildiği Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmesi olayına ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca F.Ö. hakkında taksirle bir kişinin ölümüne sebebiyet vermek suçundan soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında; Cumhuriyet Başsavcılığımızca gecikmeksizin olay yerine gidilerek keşif yapılmış, adli kolluk görevlileri ile birlikte tüm deliller özenle toplanarak muhafaza altına alınmış ve suça konu olaya ilişkin olarak diğer araç sürücüsü F.Ö. nün şüpheli sıfatıyla ifadesi alınarak mevcut delil durumuna göre serbest bırakılmıştır. Soruşturmanın devam ettiği, delillerin özenle ve sağlıklı bir şekilde toplanarak soruşturmanın ivedilikle tamamlanacağı hususu kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerini kullandı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Eski Vekil Kaza Yaptı, Emekli Savcı Hayatını Kaybetti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0