GÜNDEM

Erol Korkmaz: Lösev Olarak Kimseden Para Toplamıyoruz

 
 1119
Erol Korkmaz: LösevOlarak Kimseden Para Toplamıyoruz - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, vatandaşları istismarcılara karşı uyararak, "LÖSEV olarak kimseden para toplamıyoruz." dedi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, vatandaşları istismarcılara karşı uyararak, "LÖSEV olarak kimseden para toplamıyoruz." dedi.

LÖSEV Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla akşpam iftar saatlerinden sonra bir takım sahte derneklerin Bafra`da duygu sömürüsü yaparak lösemiler adına bağış topladıklarını söyleyerek bu konuda çok şikayet aldıklarını belirtti.

Bafralı vatandaşların dikkatli olmasını söyleyen Erol Korkmaz, "Ramazan dolayısıyla Bafra`da belli yerlere afişlerimizi astık. Bafralı duyarlı halkımızın bizlere yardımda bulunacağına inanıyoruz ancak bu konuyla ilgili halkımızdan, Bafra`da lösemili çocuklar adına para toplayan kişilere yardımda bulunmamalarını istiyoruz. Bazı dışarıdan gelen dernekler tarafından toplanan parların nereye gittiği belli değil, bizim Bafralı hemşerilerimizden kesinlikle lösemili çocuklar veya LÖSEV adına para toplama olayımız yoktur, kesinlikle bağış yapmamalarını tavsiye ediyoruz, duygu sömürüsü yapılıyor.

Biz LÖSEV olarak sadece bankalar ve internet aracılığıyla bağış topluyoruz. Bafralı vatandaşlarımızında LÖSEV`e çok büyük destekleri var bu yönden teşekkür ediyorum.  Ramazan ayı dolayısıyla, ifatar saatinden hemen sorna vatandaşlarımızın evlerine gidip lösemili çocuklara bağış topluyoruz, bilboardlarımızı, afişleirmizi astık diyorlarmış. Böyle bir şey yok biz LÖSEV olarak kesinlikle kimseden para toplamıyoruz, sadece afiş ve bilboarlarımızda ki internet sayfalarında telefon numaralarını yönlendirdikleri zaman yada her hangi bir bankadan bağış yaptıkları zaman telefonlarına otomatik olarak teşekkür mesajı gönderiliyor. Bafralı hemşerilerime teşkkür ediyorum ve LÖSEV`e desteklerini her zaman bekliyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erol Korkmaz: Lösev Olarak Kimseden Para Toplamıyoruz içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0