ULUSAL

Erdoğan: Edepsizlik, Alçaklık, Adilik

 
 580
Erdoğan: Edepsizlik, Alçaklık, Adilik - Esnaf ve sanatkardan çözüm sürecine destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'da ki bir gazetenin yer verdiği bir haberi örnek göstererek sert konuştu. Erdoğan ' bu alçaklıktır, hainliktir, adiliktir' dedi
Bafra Haber

 |  - Esnaf ve sanatkardan çözüm sürecine destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'da ki bir gazetenin yer verdiği bir haberi örnek göstererek sert konuştu. Erdoğan ' bu alçaklıktır, hainliktir, adiliktir' dedi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunun 19. Olağan Genel Kurulunda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin önemine değindi ve esnaf ve sanatkarlardan sürece destek vermelerini istedi. Erdoğan, TESK`in 10 milyonluk bir kitleyi temsil ettiğini ifade ederek, "Sizler toplumdaki dayanışmanın anahtarını elinizde tutuyorsunuz. Bundan dolayı sizlerden bu süreçte destek istiyoruz" dedi.

"ALÇAKLIKTIR"

Uluslar arası arenada Türkiye`nin teröre destek veren bir ülke olarak gösterilmeye çalışıldığını belirten Erdoğan, duruma sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Dün Amerika`da bir basın kuruluşu benim ve Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun Hacı Bayram Veli Camii`nin çıkışında görüntülenmiş fotoğrafımızı koyarak bizi terör örgütlerine destek vermekle suçluyor. En hafif tabiri ile bu alçaklıktır, hainliktir, adiliktir. Yok Türkiye petrol alıyor, yok Türkiye`de tedavi görüyorlarmış. Böyle bir şey asla mümkün değil" diye konuştu.

"İnsan canına kasteden bir yaklaşım bizim nazarımızda kabul görmez" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD`in alıkoyduğu 49 Türk vatandaşının hayatının kendileri için her şeyden önemli olduğunu, bu yüzden dikkatli adım attıklarını söyledi.

Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarına yönelik eleştirilerini de sürdürdü. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan: Edepsizlik, Alçaklık, Adilik içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0