GÜNDEM

Engelsiz Yaşam Merkezi Hayata Geçirilmeyi Bekliyor

 
 68
Engelsiz Yaşam Merkezi Hayata Geçirilmeyi Bekliyor - Bafra Kaymakamı Halis Arslan önderliğinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçede bulunan 6 dernek başkanlarıyla bir araya gelerek engelsiz yaşam merkezi yeri için projeli bir toplantı yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Halis Arslan önderliğinde Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçede bulunan 6 dernek başkanlarıyla bir araya gelerek engelsiz yaşam merkezi yeri için projeli bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçemizde bulunan sakatlar, omurilik felçliler, işitme engelliler, zihinsel engelliler, eğitim destek, görme engelliler ve ortopedik özürlüler derneklerinin başkanları katıldı.

Bafra`da faaliyet gösteren 6 engelli derneği bir çatı altında toplanmaları için engelsiz yaşam merkezi kurmak istediklerini dile getirdiler. Bu yönde çalışmalarını sürdüren dernek başkanları engelsiz yaşam merkezi adı altında bir çatı altında toplanmaları için hazırlattıkları projeyi tanıttılar.  Amaçlarının ise hep bir arada olmak. Birlik ve beraberliklerini pekiştirmek olduğunu söylediler. Engellilerin artık ayrı ayrı yerlerde değil de ortak bir yerde buluşmalarını ve ortak kullanım hakkı olan bir yerin olması gerektiğini dile getirdiler. Bu kapalı alanın 2250 metre kare üzerinde olduğunda tam amaçlı bir engelsiz yaşam merkezi meydana geleceğini söylediler.

Kaymakam Halis Arslan ve Belediye Başkanı Zihni Şahin ortak bir sonuca vararak yapmış oldukları açıklamalarında; tabii ki önce araştırıp bir bakmak lazım. Yer ve mevkii olarak uygun olan bir yer olması gerekmektedir. Bizler sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız dediler. 

Kaynak: Bafra Kaymakamlığı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelsiz Yaşam Merkezi Hayata Geçirilmeyi Bekliyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0