GÜNDEM

Engellilere Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu

 
 110
Engellilere Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ( EKPPS ) Kursları başladı.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ( EKPPS ) Kursları başladı.

Kurslar Bafra Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesinde veriliyor. Kurslarla ilgili olarak Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Orhan Kavgacı şunları söyledi:

"Bafra Görme Engelliler Derneği bizden kurs talep etti. Arkadaşlarının sınav hazırlığından bahsetti. Halk Eğitim olarak biz de olumlu cevap verdik.

2000`e yakın kurs alanımız var. Halkın tamamına hitap edecek kurslarımız var. Biz öğretmenlerimizle görüşerek kursumuzu başlatmayı düşündük. Bugüne nasip oldu. İnşallah amacına ulaşır ve arkadaşlar muvaffak olarak memurluk kademesinde bir yer edinirler.

Kurs bugün yani 11 Şubat Perşembe başlamış olup 22 Nisan`da bitiyor. Ondan sonraki gelecek hafta sonunda da kurs sınavları yapılacak.

İffet Taşkaya Matematik, Muhammet Çelik Sosyal Bilgiler ve Fatma Koç öğretmenimiz de Türkçe kursunu verecek. Kendileri sağolsunlar bizleri kırmadılar. Okulumuz da sağolsun o saatlerde açık olarak hizmete katkıda bulunacak"

Kurs açılışına, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Orhan Kavgacı, Bafra Kız Anadou İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Ali Şahin, kurs öğretmenleri İffet Taşkaya, Muhammet Çelik, Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül ile dernek üyesi kursiyerler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engellilere Kamu Personeli Seçme Sınavı Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0