EĞİTİM

Engelli Öğrenciler İlk Defa Sinema İle Tanıştılar

 
 79
Engelli Öğrenciler İlk Defa Sinema İle Tanıştılar - Bafra Belediye Başkanlığının sponsorluğu ve Bafra Kaymakamı  Halis Arslan`ın öncülüğünde engelli öğrencilerimiz hayatlarında ilk defa sinema ile tanıştılar.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanlığının sponsorluğu ve Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ın öncülüğünde engelli öğrencilerimiz hayatlarında ilk defa sinema ile tanıştılar.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi engelli öğrencileri sinemada film izleme keyfi ni tattılar. Hayatlarında ilk kez sinemaya gelen çocuklar heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadılar.


Okul Müdürü İlker Karakaya, "Özel çocuklara, en azından bir gün de olsa engelleri aşma yolunda bir katkı sağlamak açısından biz de elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmak istedik. Engelli öğrencilerin eğitiminin asıl amacı, normal akran gruplarıyla aynı ortamda, sosyal yaşam becerilerini kazanıp, normal olan bireylerin yaptığı tüm faaliyetleri kendi başılarına da yapabilmeleridir." dedi.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezinde bundan sonra her ay bir sinema günü yapılarak, sinemaya gitmenin ayrıcalıklı değil, normal bir aktivite olduğu bilincinin kazandırılması hedefleniyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelli Öğrenciler İlk Defa Sinema İle Tanıştılar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0