GÜNDEM

Engelli İstismarcısı, İşitme Engelliler Federasyonu`na Takıldı

 
 1887
Engelli İstismarcısı, İşitmeEngelliler Federasyonu`na Takıldı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde engelliler adına dergi satıp vicdan hırsızlığı yapan bir kadın Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler`in tepkisini çekti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde engelliler adına dergi satıp vicdan hırsızlığı yapan bir kadın Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler`in tepkisini çekti.

Zaman zaman Bafra`ya gelerek engelliler için dergi satan şahıslar halkın tepkisini almaya devam ediyor. Bu tepkilere bir tepki de Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler`den geldi.

Dergi satışı, makbuz karşılığı para yardımı toplayan şahıslar üzerinde hassas olan ve her fırsatta vatandaşlarımızın bu konuda dikkatli olması, dergi  almaması yada bu şahıslara makbuz karşılığı olsa dahi para bağışlamaması konusunda uyaran Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler, dergi satışı yapan kadın ile konuşarak polisi aradı.

Bir dernek adı altında yapıldığı için kolayca dergi satış ve yardım toplama izin alınabilen istismarcılar, ihbar üzerine gelen polis ekiplerince yapılan inceleme sonrası serbest bırakıldı.

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Bafra Temsilcisi Serdar Güler` yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İlçemizde Atatürk Bulvarında ve Cumhuriyet Meydanında sıklıkla rastladığımız engelli vatandaşlarımız için dergi satıyoruz diyen kişiler ile Bafra engelli derneklerinin hiçbir bağlantısı yoktur. Bu satılan dergi vb. ürünlerin kazancı engellilere ulaşmamaktadır. Bafra halkı bu konuda duyarlı olsun ve hiçbir şekilde bu dergi ve benzeri ürünleri almasın.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Engelli İstismarcısı, İşitme Engelliler Federasyonu`na Takıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0