EĞİTİM

En İyi Kitap Okuyanların Ödülleri Genç İş Adamlarından

 
 161
En İyi Kitap OkuyanlarınÖdülleri Genç İş Adamlarından - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra`da Okuma Alışkanlığı Projesi kapsamında uygulanacak olan kitap okuma yarışmasına 787 öğrenci başvurdu.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN-Bafra Haber/ Bafra`da Okuma Alışkanlığı Projesi kapsamında uygulanacak olan kitap okuma yarışmasına 787 öğrenci başvurdu.

Proje ortaöğretim kurumlarında okuyan ve açık liseye kayıtlı öğrencileri kapsamakta.

Bafra Anadolu Lisesi tarafından koordine edilen okuma yarışmasında Sevdalinka (Ayşe Kulin) Yağmur Sonrası (Serajiyo), Beyaz Zambaklar Ülkesinde (Grigory Petrov) kitaplarından öğrencilere 75 adet soru sorulacak.

Bafra Anadolu Lisesi`nde 14 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00 de uygulanacak olan yazılı sınavda, eşitlik halinde nüfus yaşı küçük olanlar dereceye girecek. Dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirilecek

Yarışmanın hediyesi Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) tarafından karşılanacak.

GİAD başkanı Yavuz Muratoğlu bu tür güzel uygulamalarda yönetim kurulu olarak her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını söyledi. Genç İşadamları Derneği olarak gençlere yönelik projelerde yer almaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Milli eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, kitap okumaya projesine verdikleri destekten dolayı GİAD ve projeyi uygulamayan Bafra Anadolu Lisesi Müdürlüğü`ne teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • En İyi Kitap Okuyanların Ödülleri Genç İş Adamlarından içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0