EDİTÖR

En Hafif Yağmurda Dahi Yollar Yayalara Eziyet

 
 1570
En Hafif Yağmurda Dahi Yollar Yayalara Eziyet - Editöryal-YorumHaber / Bafra`daki alt yapı eksikliği hafif bir yağmur sonrası dahi hayatı olumsuz etkiliyor.
Bafra Haber

 |  - Editöryal-YorumHaber / Bafra`daki alt yapı eksikliği hafif bir yağmur sonrası dahi hayatı olumsuz etkiliyor.

Bugün yağan hafif yağmur, bazı cadde ve sokakların yol kenarlarında, rögarların bulunduğu noktalarda ve yayaların kolayca kaldırıma çıkmaları için yapılan rampaların bulunduğu yerlerde su birikintilerine sebep oldu.


En hafif yağmur sonrası dahi biriken bu sular, duyarsız otomobil sürücülerinin dikkatsiz davranışları sonucu çileye dönüşüyor. Hayatlarında hiç yaya kaldırımda yürümemiş gibi davranan sürücüler, yayaları dikkate almadan otomobil sürüyor.

 

Bafra Belediyesinin yol ve kaldırım çalışmalarındaki yanlışlarından kaynaklanan bu su birikintileri sonucu hem  yayalar karşıdan karşıya geçerken zorluk yaşıyor hem de sürücülerin duyarsızlığı ile kirli su ile ıslanıyor.

Bafra Belediyesi yetkilileri, Sağanak yağmur sonrası, "yapacak bir şey yok, son yılların en yoğun yağmuru yağdı, yağmur suları kısa sürede çekildi" gibi savunmalarda bulunurken, en hafif yağmurda dahi minik göllere dönüşen Bafra`nın caddeleri için ne diyecekler.

Kendilerini oturdukları koltuklardan kalkmaya, Bafra`da biraz yaya olarak dolaşmaya davet ediyoruz. Eminiz ki kendi üstleri ıslandığında hem hatalarını en iyi şekilde anlayacaklar hem de çaresine bakacaklar.

SUBIR

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • En Hafif Yağmurda Dahi Yollar Yayalara Eziyet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0