SAMSUN

Emşav'dan Şehitler İçin 143. Mevlit

 
 94
Emşav'dan Şehitler İçin 143. Mevlit - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 143
Bafra Haber

 |  - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 143

mevlit okutuldu.

Şube binasında düzenlenen mevlitte konuşma yapan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, 2 şirketin şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz yabancı dil kursu vereceğini söyledi. Erim, "YEDAŞ ve ETL şirketleri şehit ve gazi çocuklarımızın tamamına ilkokul dördüncü sınıftan itibaren üniversiteye kadar ücretsiz yabancı dil kursu verecekler. Biz de 23 kişilik bir liste verdik. Burada başarılı olan öğrencilerimizi Londra'ya götürecekler. Bu program 3 yıllık bir program olacakmış. Yine YEDAŞ grubu başarılı üniversite öğrencilerimize burs verecek. Ancak kriterler tam olarak netleşmedi. Önümüzdeki günlerde gidip bunları netleştireceğiz" dedi.

EMŞAV bu ayki mevlidi Kasım ayında şehit olan Polis Memurları Şehit Salim Şahin, Ahmet Özdemir, Halim Çalkan, Celal Kuyu, Recep Çakmak ve Rıfat Sezgin için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi. Okunan mevlidin ardından katılanlara Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen ikramlar yapıldı.

Mevlide ayrıca Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak ve polis memurları katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emşav'dan Şehitler İçin 143. Mevlit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0