SAMSUN

Emşav'dan Şehitler İçin 128. Mevlit

 
 286
Emşav'dan Şehitler İçin 128. Mevlit - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 128
Bafra Haber

 |  - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilciliği tarafından şehitler için 128

mevlit okutuldu.

Okunan mevlitte geçen günlerde hayatını kaybeden İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un babası Ziya Yavuz için de dualar edildi.

Şube binasında yapılan mevlide Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Türkiye Polis Emeklileri Derneği (PERDER) Samsun Şube Başkanı Metin Çağlarırmak, polis memurları, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Mevlit öncesi konuşan EMŞAV Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, "Samsun İl Emniyet Müdürümüzün babası geçen hafta içersinde rahmetli oldu. Ziya Yavuz'u rahmetle anıyoruz. Bugün şehitlerimiz ile birlikte rahmetli Ziya Yavuz'u da anacağız" dedi.

EMŞAV KARADENİZ TEMSİLCİLİĞİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

EMŞAV Karadeniz Temsilciliği'ndeki birlik ve beraberlik Türkiye'ye örnek olarak gösterildiğini belirten Erim, "Bu birlik ve beraberliğimiz Türkiye'de örnek gösteriliyor. Gerek İçişleri Bakanlığımız, gerekse Emniyet Genel Müdürlüğümüz bu yapılan etkinlikleri biliyorlar. Bundan dolayı da yapılan çalışmalarda ve kanun değişikliklerinde Samsun'a çok büyük önem veriyorlar. Bu birlik ve beraberliğimizin devam etmesi için bir araya gelmemiz yetiyor. Amacımız şehitlerimizi anlam ve onların hatıralarını yaşatmaktır. Biz Samsun olarak bu konuda başarılıyız. Ağustos ayı olmasına rağmen salonumuz doldu. Tatil ayındayız bir kısmımız fındıkta bir kısmımız tatilde olmasına rağmen bugün yine kalabalığız" diye konuştu.

EMŞAV bu ayki mevlidi ağustos ayında şehit olan Polis Memurları İsmail Şen, Kemal Kefeli, Emine Seçil Gökdemir, Gökhan Çavuşoğlu, Can Şencan, Recep Tokur, Asım Kıran ve Yılmaz Gürsoy için okuttu. Mevlitte şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı. Mevlide katılan şehit yakınlarının duygulandıkları gözlendi.

Okunan mevlidin ardından katılanlara ikram yapıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emşav'dan Şehitler İçin 128. Mevlit içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0