GÜNDEM

Emre Akbaş'tan Türkiye Başarısı

 
 4011
Emre Akbaş'tan Türkiye Başarısı - Bafra Haber Özel - Bafra`nın geleceği parlak genci Emre Akbaş, KPSS ortaöğretim sınavında Türkiye 5`incisi olma başarısını gösterdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber Özel - Bafra`nın geleceği parlak genci Emre Akbaş, KPSS ortaöğretim sınavında Türkiye 5`incisi olma başarısını gösterdi.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi hazırlık sınıfında okuyan Bafra`nın gururu Emre Akbaş, 1 milyon 677 bin 846 kişinin katıldığı sınavda Türkiye 5`incisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

EMRE AKBAŞ`IN İLK BAŞARISI DEĞİL
Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulunu başarı ile bitiren Emre Akbaş, önce SBS derecesi ile İstanbul Fen Lisesini kazandı, başarılı bir dönem sonrası LYS`de derece yaparak İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesine kaydoldu.

{haberresimli}ORTAOKULDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ
Emre Akbaş, 2010 yılında ODTÜ`nün Microsoft ile beraber düzenlediği Anlat okulunu Web sitesi tasarım yarışmasında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Bülent Koçak ile katıldığı web sitesi tasarım yarışmasında da Türkiye 3.sü olmuştu.

Bafra Haber`e konuşan Esentepe Camisi müezzini Necati Akbaş`ın oğlu Emre Akbaş, "Hedefim ülkem ve tüm insanlık için faydalı işlere imza atacak,  parmakla gösterilen tıp tabanlı bir genetik akademisyeni olmak. Bu yolda elimden geldiğince gayret göstermeye ve çalışmalarımı yılmadan devam ettirmeye kararlıyım." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emre Akbaş'tan Türkiye Başarısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0