GÜNDEM

Emirhan Ünlü Delikanlılığa İlk Adımını Attı

 
 273
Emirhan Ünlü Delikanlılığa İlk Adımını Attı - Bafra Süper Kanal 2000 radyo televizyon yayıncılık anonim şirketi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Ünlü`nün oğlu Emirhan Ünlü, düzenlenen görkemli bir tören ile erkekliğe ilk adımını attı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Süper Kanal 2000 radyo televizyon yayıncılık anonim şirketi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Ünlü`nün oğlu Emirhan Ünlü, düzenlenen görkemli bir tören ile erkekliğe ilk adımını attı.

 Özlem ""İbrahim Ünlü çiftinin 7 yaşındaki oğulları Emirhan Ünlü, Bafra Değirmen Restoranda düzenlenen görkemli sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Çok sayıda seçkin davetli topluluğunun katıldığı sünnet töreni gece geç saatlere kadar neşe içinde geçti. Gecede tüm konuklarla tek tek yakından ilgilenen Özlem ""İbrahim Ünlü çifti oğullarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ettiler.

Gecenin sonunda minik Emirhan`ı kutlayan davetliler anne ve babasına ise geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Düğün törenine, Siyasi Parti Milletvekili Adayları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruşlarının temsilcileri, Gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Emirhan Ünlü Delikanlılığa İlk Adımını Attı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0