EĞİTİM

Elit Özel Eğitimde Öğretmenler Günü Kutlaması

 
 1369
Elit Özel Eğitimde Öğretmenler Günü Kutlaması - Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 24 Kasım öğretmenler kutlamasını Bafra Gençlik Merkezinde 1 gün öncesinden kutladı.
Bafra Haber

 |  - Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 24 Kasım öğretmenler kutlamasını Bafra Gençlik Merkezinde 1 gün öncesinden kutladı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.  Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Meltem Tan yaptığı konuşmada,``Bu özel çocuklarımızla birlikte öğretmenlerimizin özel gününü kutlayarak paylaşmak istedik. Bu çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda birçok şeyi başarabildiklerini sizlere göstermek istedik. Unutmayalım ki özel eğitim kurumları özel çocuklarımızı her anlamda destekleyebilecek bireysel farklılıklarına uygun olarak eğitim verebilecek yerdir. 24 Kasım öğretmenler gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız.``dedi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise öğretmenler günü dolayısı ile kısa bir konuşma yaptı.

Koronun söylediği şarkılar sırasında bazı özel öğrencilerin heyecandan ağladıkları görüldü. Tiyatro gösterisi, şiirlerin okunması, skeç ve playback gösterilerinden sonra program sona erdi. Aileler ise çocuklarının gösterileri karşısında oldukça duygulandılar. Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Daire Müdürleri, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Murat Ceylan, Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri Arif Uslu, Atamer Arslan, Zeynep Yıldırım ile çok sayıda veli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Elit Özel Eğitimde Öğretmenler Günü Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0