GÜNDEM

Elifli Köyü'nde Orman Yangını

 
 10444
Elifli Köyü'nde Orman Yangını - Samsun'un Bafra ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttırdı. Yangını söndürmek için bölge halkı ve itfaiye ekipleri seferber oldu.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttırdı. Yangını söndürmek için bölge halkı ve itfaiye ekipleri seferber oldu.

Bafra'ya 13 kilometre mesafesinde bulunan Elifli Gültepe mevkisinde bulunan yaklaşık 800 dönümlük merada akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın şiddetli rüzgarın etkisiyle ormanlık alanı tamamen kapladı. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 3 arozöz , 5 itfaiye aracı ve 3 kepçe ile ormanlık alanda başlayan yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Yangının Gültepe mevkisinde bulunan evlere 100 metre mesafe bulunması mahalle halkını tedirgin ediyor. Rüzgarın şiddetini arttırması nedeniyle itfaiye ekipleri yangını söndürmekte zorluk çekiyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Elifli Köyü'nde Orman Yangını içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0