SAMSUN

Ekobid`den Çakırlar Korusuna Sağlıklı Yaşam Turu Ve Bisiklet Eğitimi

 
 180
Ekobid`den Çakırlar Korusuna SağlıklıYaşam Turu Ve Bisiklet Eğitimi - Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD), "Çakırlar Korusu, Sağlıklı Yaşam Bisiklet Turu" etkinliği düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği (EKOBİD), "Çakırlar Korusu, Sağlıklı Yaşam Bisiklet Turu" etkinliği düzenledi.

Atakum Halk İskelesinden başlayan etkinlik sahil yolu boyunca devam ederek Atakum İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çakırlar Korusuna kadar devam etti.

Düzenlenen etkinlikte katılımcılara Dernek üyesi Yusuf Çelik tarafından Bisiklet Donanımları ve Ekipmanları, Bisiklet Türleri ve Doğru Bisiklet Seçimi, Toplu Sürüş Teknikleri, Kask Kullanımı ve Önemi konularında eğitim verildi.

Etkinliğin ikinci kısmında Dernek Başkanı Tanju Subaşı tarafından katılımcılara kamp alanı seçimi, çadır türleri ve kamp alanı kurulumu hakkında bilgi verilerek, etkinliğin üçüncü ve son kısmında ise yeni katılım sağlayan ve bisiklet kullanamayan üyeler için bisiklet sürüş eğitimleri verildi.

Dernek Başkanı Tanju Subaşı, "Sağlıklı Yaşam Bisiklet Turlarımız her Pazar düzenli olarak gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilen etkinliklerin içinde de birçok ücretsiz eğitim verilecektir. Sağlıklı bir yaşam sürmeleri için tüm Samsunlu vatandaşlarımızı bu etkinliklere bekliyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ekobid`den Çakırlar Korusuna Sağlıklı Yaşam Turu Ve Bisiklet Eğitimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0